Gündem Kara Sevda 52. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kara Sevda 52. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

12.01.2017 - 10:31 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kara Sevda 52. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kara Sevda ekrana gelen son bölümde Kemal, Nihan'a Deniz'in kendi kızı olduğunu söyledi. Yaşananlar karşısında şoke olan Nihan ve Kemal arasında romantik dakikalar yaşandı. Kara Sevda ekrana gelen son bölümde Kemal DNA raporlarını ele alınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Kara Sevda 52. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kara Sevda ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı Kara Sevda 52. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Asıl Savaş Şimdi Başlıyor

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde Kemal’in Deniz’le ilgili gerçeği öğrenmek için verdiği heyecan dolu mücadele yürekleri hoplattı. Deniz’in babasının kim olduğunu kesin bir şekilde öğrenmek için babalık testi dışında bir seçeneği kalmayan Kemal, Deniz’den örnek almak için ajanlara taş çıkartacak planını devreye soktu. Emir’in evine gizlice girerek Deniz’den DNA örneği aldığı sahneler nefes nefese izlendi. Kemal’in yaptığı kusursuz plan, Ayhan ve Zehir’in yardımıyla başarıya ulaştı.

İşte o nefes nefese izlenen sahneler:



Deniz’den aldığı örnekle babalık testi yaptıran Kemal, Deniz’in kızı olduğunu öğrendiği . Baba olduğunu öğrenen Kemal, bir taraftan büyük bir mutluluk yaşarken, diğer taraftan ondan kızını çalan Emir ve Nihan’a büyük bir kin duymaya başladı. Kemal için artık Deniz’den daha önemli hiçbir şey yokken, yaşananlar yeni bir savaşın habercisiydi. Daha önce Emir’le olan mücadelesinden çok daha öte bir durumun içindeki Kemal için savaş asıl şimdi başlıyor.

Kemal’in Deniz’in babası olduğunu öğrendiği duygusal sahneler:



Kara Sevda’nın yeni bölümü 18 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’da Star TV’de

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARA SEVDA 51. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emir’in uçurumda Deniz'i kullanarak Nihan'a verdiği acı ders, kızını kaybedilme gerçeği, Nihan’ı her ne pahasına olursa olsun sırrını saklamaya iter. Kemal ise Zeynep’in kendisine getirdiği Deniz’in fotoğrafıyla birlikte artık şüphelerini netlemeden durmayacaktır. Kemal için dünya durur; gerçeği ortaya çıkarmak hayatının en önemli amacına dönüşür.

Kemal, Nihan’la karşı karşıya geldiğinde, Nihan’ın yaraları henüz çok tazedir. Hayatlarındaki bütün acımasızlıklara rağmen, aşk ikisinin de tek merhemidir. Nihan, iyileşmek ister gibi Kemal’e sığındığında, Kemal gerçeğe giden yolun kendi çabalarından geçeceğini anlar. Babalık testi yaptırabilmesi için gerekli olan örneği Deniz’den almak için Leyla’yla işbirliği yapar.

Haberin Devamı

Leyla örnek almak için Deniz’in yanına geldiğinde Emir de planını çoktan yapmıştır. İki düşmanın savaşında, her hamlenin bir karşılığı olur. Ne Kemal, ne Emir pes eder. Bir tarafta Kemal’in gerçeklere yaklaşmasını, diğer tarafta Emir'in sıcak nefesini ensesinde hisseden Nihan ise kızını bu soğuk savaştan korumak için elinden geleni yapar. Kemal, Deniz’le ilgili gerçeği elinde tuttuğunu düşündüğünde, Asu’nun varlığı Kemal’in yolunda zorlu bir viraj olarak belirecektir.

Kılıçlar çekildiğinde, Kemal, Deniz’den kendi elleriyle örnek almak için Emir’in evine gizlice girmeye karar verir. Kemal, kızına kavuşmak için Emir’in önüne hayatını bile koymaya hazırdır...

KARA SEVDA 52. BÖLÜM FRAGMANI

Kara sevda 52. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.