Gündem Kara Sevda 7. bölümde Nihan, Kemal’den uzak durabildi mi?-İzle

Kara Sevda 7. bölümde Nihan, Kemal’den uzak durabildi mi?-İzle

23.11.2015 - 11:25 | Son Güncellenme:

Kara Sevda dizisi izleyenlerine soluksuz anlar yaşatmaya devam etti. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Sevda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde de heyecan doruktaydı. İşte Kara Sevda 7. son bölüm ve detaylar..

Kara Sevda 7. bölümde Nihan, Kemal’den uzak durabildi mi-İzle

Kara Sevda son bölümünde izleyenlerine yine heyacan dolu, soluksuz anlar yaşattı. Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kara Sevda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Kara Sevda son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynadığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Kemal ve Emir’in mücadelesi yeni bir boyut kazanıyor. Kemal'in artık Nihan ve Emir’in yanı başında olmasıyla, oyunun kuralı yeniden yazılıyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek, Kemal'in acısını da intikamını da kamçılar. Artık bu oyunun kuralı yeniden yazılacaktır. Kemal attığı ilk adımdan itibaren, Emir'le sonu gelmeyen çekişmesini başlatmış olur.

Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemez. Kalbinin karışmasına engel olmak zorundadır ve çareyi Kemal'den uzak durmakta bulur. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanın kendi elinde olmadığını görecektir.
Zeynep konusunda koyulan yasaklara rağmen Ozan Zeynep'in peşini bırakmaz. Ama yolunu kesen bu sefer ailesi değil, hiç tahmin etmediği biri olacaktır.

Emir, Tarık ve Zeynep'le bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktır. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir.

Kemal'in mücadelesi artık Nihan ve Emir'in yanı başında sürerken, Emir'in içinde taşıdığı şüpheler katlanarak artacaktır.

O BİR STAR!


Ay Yapım imzalı Kara Sevda'da Burak Özçivit'in canlandırdığı Kemal karakterinin köpeği "Köpük" setin neşe kaynağı haline geldi. Sevimliliğiyle izleyenlerin sevgisini kazanan Köpük sette Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve yönetmen Hilal Saral'ın adeta göz bebeği oldu.
Ay Yapım imzalı Kara Sevda'da Burak Özçivit'in canlandırdığı Kemal karakterinin köpeği "Köpük" setin neşe kaynağı haline geldi.
'Bi Küçük Eylül Meselesi' adlı sinema filminde Engin Akyürek'in canlandırdığı Tekin karakterinin can yoldaşı olan Köpük oyunculuk kariyerine şimdi de Kara Sevda dizisinde devam ediyor. Sevimliliğiyle izleyenlerin sevgisini kazanan Köpük sette Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve yönetmen Hilal Saral'ın adeta göz bebeği oldu.
KEMAL'İN SABRI TAŞIYOR!
Kara Sevda’nın Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümünde; Emir'in ailesine karşı oynadığı kabul edilemez oyunları öğrenen Kemal yeni bir sayfa açtı.
Geçmişin sır perdesinin aralanacağı heyecan dolu bölümde Kemal, Leyla'nın sakladığı sürpriz gerçeklerle de yüzleşecek. Bölümde, Kemal ve Leyla'nın Kozcuoğlu ailesine karşı alacağı yeni kararlar dizinin unutulmaz anlarına sahne oldu..