Gündem Kara Sevda 35. sezon finalinde nefes kesen sahne! - İzle

Kara Sevda 35. sezon finalinde nefes kesen sahne! - İzle

15.06.2016 - 09:21 | Son Güncellenme:

Kara Sevda dizisi dün akşam sezon finali ile ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Kara Sevda 35. sezon finalinde nefes kesen sahneler yaşandı. Tansiyonun hiç düşmediği bölümde; Emir'in acımasızlıklarıyla kayıplar yaşayan Kemal ve Nihan'in final sahnesinde iki düşman gibi yüzleşmesi ekran başındaki izleyenleri derinden etkiledi. İşte Kara Sevda 35. sezon finalinde yaşananlar...

Kara Sevda 35. sezon finalinde nefes kesen sahne - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda'nın sezon finali dün akşam yayınlandı. Kara Sevda'nın sezon finali izleyenleri ekran başına kitlerken, Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Kara Sevda dizisi, sosyal medya sitesi Twitter'da en çok konuşulan başlıklardan biri oldu.

Haberin Devamı

#KaraSevdam hashtag'iyle binlerce mesaj paylaşıldı ve Twitter'ın Türkiye gündeminde ilk sıralarında yer aldı

Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı Kara Sevda dizisinin sezon finali dün akşam yayınlandı. Romantik aşkları ile gündemden düşmeyen Nihan ile Kemal arasında yaşanan son gelişmeler seyirciyi heyecanlandırdı. İşte Kara Sevda 35. sezon finalinde yaşananlar ve son gelişmeler...

KARA SEVDA'DAN UNUTULMAZ SEZON FİNALİ"

Ay Yapım imzalı Kara Sevda, dün akşam izleyiciyi şoke eden sezon final bölümüyle geceye damga vurdu. Bölümde; Kemal'in, Emir'i vurması ve ardından Nihan'ın kardeşi Ozan'ın intihar etmesi ekran başındaki izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Haberin Devamı

Tansiyonun hiç düşmediği bölümde; Emir'in acımasızlıklarıyla kayıplar yaşayan Kemal ve Nihan'in final sahnesinde iki düşman gibi yüzleşmesi ekran başındaki izleyenleri derinden etkiledi.

SOSYAL MEDYA KARA SEVDA'YI KONUŞTU!

Dizinin sezon final bölümü sosyal medya mecrası Twitter'da da gündem yarattı. Kara Sevdam etiketiyle ekrana gelen bölüm Trend Topic (TT) listesinde ilk sıralarda yer aldı. Dizinin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'na övgüler yağdıran izleyiciler, dizinin karakterlerini TT listesine taşıdı.

KARA SEVDA YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


SEZON FİNAL BÖLÜMÜNDE TANSİYON HİÇ DÜŞMEDİ!

Kemal'den hamile kaldığını öğrenen Nihan hem hüznü hem de sevinci bir arada yaşadı. Nihan'ın hamile olduğunu öğrenen Emir, bebeğe ve Nihan'a kıyamadığı için Kemal'in ölüm emrini verdi. Nihan'ın yaşadıklarından habersiz olan Kemal, kız kardeşi Zeynep'in gerçeklerinin peşine düştü. Zeynep'in, can düşmanı Emir'le ilişkisinin olduğunu öğrenen Kemal adeta deliye döndü. Final sahnesinde Kemal ve Emir'in kavgası kanlı bitti.Kavga sırasında vurulan Emir'in kanlar içinde yere yığılması izleyenleri şoke etti. Kemal'in polisi arayarak "Emir Kozcuoğlu'nu öldürdüm" ifadesini kullanması büyük yankı uyandırdı.

Tansiyonun hiç düşmediği bölümde; Ozan, hapishanede kendisine gelen esrarengiz zarfla Zeynep'in Emir'le ilişkisi olduğunu öğrendi. İntikam almak için ant içen Ozan'ın hastanede intihar etmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Bölümde Ozan karakterini canlandıran başarılı oyuncu Barış Alpaykut'un performansı büyük beğeni topladı.

Kardeşi Ozan'ın ölüm haberini alan Nihan'ın feryadı unutulmaz anlara sahne oldu. Nihan karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün performansı övgü topladı.

Haberin Devamı

Kemal ve Nihan'ın iki düşmana dönüşmesiyle sona eren sezon final bölümünün ardından dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un başrollerini paylaştığı Kara Sevda'nın ikinci sezonu Star TV'de yeni sezonda ekranlarda olacak.

OYUNCULAR

Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun

Yazarlar