Gündem Kara Sevda 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.04.2017 - 08:10 | Son Güncellenme:

Star TV'de yayınlanan Kara Sevda ilgiyle izleniyor. Kara Sevda'nın Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde Nihan’ın, Ozan’ın katili olduğunu itiraf eden Tarık’la yüzleşmesi damgasını vurdu. Kemal ve Nihan, her şeye rağmen birbirlerinden vaçgeçmedi. Peki merakla beklenen Kara Sevda 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm gelişmeler...

Kara Sevda 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam ekranlara gelen bölümünde nefesler tutuldu ve kardeşi Tarık’ın itirafıyla sarsılan Kemal, bu gerçeği Nihan’la paylaşacak mı sorusunun cevabı beklendi. Hayatının en büyük yıkımını yaşayan Kemal, Tarık’ın cinayeti itiraf ettiğini Nihan’la paylaştı. Kemal ve Nihan’a yaşattıkları yüzünden büyük vicdan azabı yaşayan Tarık, Kemal’in de desteğiyle polise teslim oldu. Cezaevine gelen Nihan’ın, kardeşinin katili olan Tarık’la yüzleştiği anlar ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Kalbinin derinliklerinde asıl suçlunun Tarık olmadığını hisseden Nihan, Tarık’ın duygu yüklü konuşması karşısında kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KEMAL VE NİHAN'A EMİR'İN SON DARBESİ!

Kara Sevda dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümünde Nihan’ın, Ozan’ın katili olduğunu itiraf eden Tarık’la yüzleşmesi damgasını vurdu. Hayatlarının en zorlu günlerini yaşayan Kemal ve Nihan, aşkları için büyük bir sınav verdiler. Aralarında büyük bir uçurum oluşan kara sevdalılar, bu engeli aşklarına tutunarak aşmayı başardı. Ancak Kemal ve Nihan, bir kez daha onları ayırmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen Emir’in kötücül bir oyunuyla karşı karşıya geldi. Ruhsatsız maden işleten Emir, şirketin yönetim kurulu başkanı olarak tüm sorumluluğa sahip Nihan’ı suçlu konumuna düşürdü. Kemal ve Nihan’ı, eğer görüşmeye devam ederlerse polise gitmekle tehdit eden Emir, bölümün final sahnesinde âşıkları baş başa görmesiyle birlikte harekete geçti ve polise ruhsatsız maden işletildiği ihbarında bulunarak Kemal ve Nihan’a son darbesini vurdu.

‘Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümünde Nihan, Emir’in hain tuzağından kurtulmayı başarabilecek mi, Kemal ve Nihan, bu büyük engeli nasıl aşacak gibi sorular yanıt bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 26 Nisan Çarşamba saat 20:00’de Star TV’de ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 65. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık için yolun sonu…

Kemal’in otopsi raporunun ardından Nihan’la arasına koyacağı mesafe, Nihan'ı şüphe içinde bırakır. Kemal, ilk şokun ardından Tarık’la yüzleşmek için harekete geçer. Tarık ise Emir'i öldürmek için ant içmişken hiç beklemediği bir itirazla karşılaşır.

Asu’nun katil Tarık itirafı, Mercan’ın da aynı isme yönelmesiyle Nihan için dikkate değer bir iddia halini alır. Öte yandan Emir, gerçeklerin ortaya çıkacak olmasının rahatlığıyla, Nihan’ın üstündeki baskısını artırır. Nihan bu baskıya bütün gücüyle direnirken, Emir kazanacağını bilmenin rehaveti içindedir.

Emir, Zeynep’in tekrar eden sancılarına şahit olduğunda oğluyla ilk gerçek temasını da yaşar. Öte yandan Zeynep, Hakan’la nikah günü yaklaşırken Emir ile ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

Leyla, Kozcuoglu Holding’de yaşanan aşırı kar artışının ardındaki gerçekleri araştırmaya başlar. Ancak Emir’in aylardır planladığı şirket hamlesi gerçekleşmek üzeredir. Bu planın emniyet freni ise Nihan’dır.

Nihan, Kemal’e ulaştığında artık soruları ve cevapları bir kenara bırakır. Sevdası için edebileceği en büyük yemini eder. Ancak Kemal için gerçeklerin ağırlığını sırtından indirmek kolay değildir. Tarık ile Kemal’in büyük yüzleşmesi Nihan ile Kemal’in sevdasına da yön verecektir.

İki kara sevdalı var gücüyle bütün çetin cephelere karşı mücadelesini sürdürürken, Emir bu savaşı nasıl kolayca bitirebileceğini ispatlayacaktır.