Gündem Kara Sevda son bölümde büyük sürpriz! (Kara Sevda 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Kara Sevda son bölümde büyük sürpriz! (Kara Sevda 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

25.05.2017 - 15:15 | Son Güncellenme:

Kara Sevda dizisi 70. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Kara Sevda'da bu hafta Kemal, Nihan’a hiç beklemediği anda büyük bir sürpriz yaptı. Seyircinin merakla beklediği Kara Sevda 71. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı...

Kara Sevda son bölümde büyük sürpriz (Kara Sevda 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı)

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Kemal ve Nihan’ın aşklarının önündeki en büyük engel ortadan kalktı. Kara sevdalılar, mutlu bir aile olma yolunda ilk adımlarını attılar. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde ekran başındakiler, ilk bölümden bu yana heyecanla bekledikleri büyük anın başlangıcına tanık oldular. Emir’den boşanmasıyla özgürlüğüne kavuşan Nihan’dan ve kızları Deniz’den ayrı tek bir dakika bile geçirmek istemeyen Kemal, Nihan’a hiç beklemediği anda büyük bir sürpriz yaptı. Nihan’ın ıssız bir ormana gelmesini sağlayan Kemal, sevdiği kadına büyük bir heyecan yaşattı. Hayatının en büyük kabusunu karşısında görmeyi beklerken, Kemal’in sürpriziyle karşılaşan Nihan, büyük bir şok yaşadı. Kemal’in Nihan’a evlilik teklifi ettiği bu romantik sahne ekran başındakileri de büyüledi. İzleyiciler, #hayatımınteklifi etiketiyle sosyal medya mecrası Twitter’da paylaşımlarda bulunarak kara sevdalıların mutluluklarına ortak oldular.

‘Kara Sevda’nın heyecanla beklenen yeni bölümü 31 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

İşte, Kemal’in Nihan’a yaptığı büyük sürpriz:



Kemal, son sınavdan da geçti!

Kemal’in Nihan’a yaptığı unutulmaz evlilik teklifinin ardından âşıklar harekete geçti. Nihan’ı, annesi Vildan’dan isteyen Kemal, önündeki son sınavı da geçti. Her damat gibi tuzlu kahve içmek durumunda kalan Kemal’in zorlu anları ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı.

İşte, Kemal’in tuzlu kahve içmekten kurtulamadığı keyifli anlar:


Emir geri adım atmadı!

Nihan’ı kaybeden ve şirketini kurtarmak için çırpınan Emir, Kemal ve Nihan’ın mutluluklarını engellemek için vakit kaybetmedi. Mutlu her anlarına gölge düşürmek isteyen Emir, Kemal’in kardeşi Zeynep’le evlenerek hamlesini yaptı. Sürpriz nikahın fotoğraflarını gören Kemal’in, Emir ve Zeynep’le yüzleştiği anlar bölüme damgasını vurdu. Ancak Emir’in asıl büyük planı, kardeşi Asu’ya Leyla’yı öldürme emri vermesi oldu. Cezai ehliyeti olmadığı için Emir’in elindeki en büyük koz olan Asu ise Leyla yerine Nihan’ı öldürmeye karar verdi. Ancak Leyla’nın tam zamanında yetişmesi ve Asu’ya doğrulttuğu silahının ateş alması ekran başındakileri soluksuz bıraktı.

İşte, nefes kesen final sahnesi: