Gündem Kara Sevda 36. son bölümünde gözyaşları sel oldu aktı!

Kara Sevda 36. son bölümünde gözyaşları sel oldu aktı!

22.09.2016 - 14:23 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranında yayınlanan Kara Sevda 36. yeni sezon ilk ölüm ile dün akşam ekrana geldi. Bütün karakterlerin zor bir döneme girdiği yeni sezon 36. bölüm'de nefes kesen sahneler yaşandı. Kara Sevda son bölümde yaşananlar haberimizde...

Kara Sevda 36. son bölümünde gözyaşları sel oldu aktı

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda, dün akşam ikinci sezon yeni bölümüyle ekrana geldi. Büyük beğeni toplayan bölümde, Kemal ve Nihan'ın yaşadıkları acı olaylarla ayrılıkları izleyenleri derinden etkiledi. Bölüme; Nihan'ın vefat eden kardeşine morgda veda ettiği sahne damga vurdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!
Dizi, sosyal medya mecrası Twitter'da #Kara Sevda ve #Aşktan kaçamazsın etiketleri TT listesinin ilk sırasında yer aldı. Çarşamba'ya damga vuran Kara Sevda gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kara Sevda'nın büyük beğeni toplayan bölümünde; ikiz kardeşi Ozan'a morgda gözyaşları içinde veda eden Nihan'ın yaşadığı acı izleyenleri derinden etkiledi. Kardeşinin ölümünden sonra babasını da kaybettiğini öğrenen Nihan'ın büyük yıkımı milyonları gözyaşlarına boğdu.

Ailesindeki kayıpların sorumlusu olarak Kemal'i gören Nihan, sevdiği adamdan en büyük intikamı aldı. Nihan, Emir'i vurduğu için tutuklanan Kemal'in aleyhine mahkemede tanıklık etti. Nihan'ın anlattıklarıyla hüküm giyen Kemal, Kozcuoğlu ailesinin emriyle hapishanede zor şartlar altında cezasını doldurdu. Hayatta kalma sebebi karnındaki bebek olan Nihan ülke dışına kaçarak kızı Deniz'i dünyaya getirdi.

Ozan'ın ölümüyle Nihan üzerindeki hakimiyetini kaybetmekten korkan Emir ise bu kez Nihan'ın çocuğuyla tehdit etti. Emir'in, Nihan'ın bebeğini kaçırması izleyenleri şoke etti. Bölümün final sahnesinde ise Kemal özgürlüğüne kavuştu. İntikam yemini eden Kemal'in planları yeni bölümde ekrana gelecek.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00'da Star TV'de!

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Hayatta, birbirlerine kavuşmaktan başka hiçbir dileği olmayan iki kara sevdalı, Nihan ve Kemal, yaşadıkları acılarla birbirlerinden uzağa savrulur. Kemal eline bulaşan kanın hesabını verirken; Nihan kardeşinin ölüm haberini aldığı hastanede yüreğine bir büyük acıyı daha katar. Emir ölüm kalım savaşı verirken, Galip geri dönüşü olmayan bir karar alır.

Emir'le yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasından korkan Zeynep korkularına teslim olur. Ailesinden ve gerçeklerden kaçmak için harekete geçer. Ancak kendisini bekleyen çöküşü durduramayacaktır.

Mahkeme günü, herkes Kemal’in tutuksuz yargılanacağını düşünürken Galip, adaletin seyrini değiştirmek için gücünü kullanmaktan geri kalmaz. Ancak Kemal’in kaderini, hiç beklenmeyen bir tanığın ifadesi değiştirir.

Emir zorlu geçen ameliyatının ardından hayatının şokuna gözlerini açar. Kemal, Emir’in geleceğine patlamaya hazır bir bomba miras bırakmıştır. Diğer taraftan Emir, Ozan'ın ölümüyle birlikte Nihan'ı yanında tutmak için bir sebebi kalmadığının farkındadır. Nihan’ın kendisini terk etmesini engellemek için elindeki en büyük kozu sahaya sürer.

Ozan'ın intihar gibi gözüken ölümü, komiser Hakan’ın eline Zeynep’le Emir'in özel fotoğraflarının geçmesiyle soru işaretleri doğurur. Komiser Hakan bu olayın üstüne gittiğinde karşısında hiç beklemediği bir ismi bulacaktır.

Kemal, hiç bilmediği bir dünyanın içinde hayatta kalma savaşı verirken, Emir ve Galip’in tehditleriyle de baş etmeye çalışır. Bu sırada cezaevine Kemal'i görmeye Nihan’ın gelmesi, Kemal’in bütün dengesini altüst eder.

Bebeğini Emir’den ne pahasına olursa olsun koruması gerektiğini bilen Nihan, çok zor bir karar alır. Ancak Nihan’ın önündeki tek engel Emir değildir. Asu’nun kritik hamlesi, Nihan’ın bütün planlarını altüst edecektir.

Hapiste herkesten uzakta, tecritte geçirdiği süre Kemal’e kendi adaletini sağlama zamanının geldiğini öğretir. Kemal uzun bir sürenin ardından özgürlüğüne ilk adımını attığında, ilk sınavını hayatındaki en büyük zaafına, sevdasına karşı verecektir.


Burak ÖZÇİVİT (Kemal): " Kara Sevda Aslında Yeni Başlıyor!"

İlk sezon seyirci için olmasa da aslında bizim için girişti. Asıl Kara Sevda şimdi başlıyor. Ekran başındakiler ikinci sezonda, yaşadıklarının ardından değişen Kemal'i izleyecekler. Yeni Kemal'i özellikle ben kendi adıma çok merak ediyorum, çok heyecanlıyım. Eskiden bildiğimiz adaletli, sevecen, anlayışlı bir Kemal vardı şimdi artık değişiyor, işi kuralına göre oynayacak. Kara Sevda aslında yeni başlıyor.

Neslihan Atagül (Nihan): Nihan Değişiyor!

Kara Sevda'nın yeni sezonunda neredeyse tüm karakterler dönüşüme girdi. Nihan, Kemal, Emir'in yaşayacağı dönüşüm izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan çok grisi olmayan bir karakterdi yeni sezonda artık grisi de olacak diyebilirim.

Kaan Urgancıoğlu (Emir): "Heyecanlı Bir Sezon Geliyor!"

Yeni sezona yeniliklerle giriyoruz. Bizi ve izleyicileri geçen sezondan daha heyecanlı bir sezon bekliyor. İkinci sezon için dönüşüm demek daha doğru olabilir. Aynı Emir Kozcuoğlu'nu izlemeyeceğinize dair ipucu verebilirim.

Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep): "Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor!"

Birinci sezonda bol bol izlediğimiz ters köşeleri bu sezonda da izliyor olacağız. "Kesin böyle olacak" dediğimiz anda bile hiç ummadığımız şeyleri izleyeceğiz. Geçen yıldan farklı olarak tüm karakterlerin dolu dolu hikayeleri oldu artık, yaşanmışlıkların verdiği ağırlıklar, zorluklar daha fazla hissedilecek. Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon Zeynep çok travmatik bir dönem geçirdi. Yaşadıkları unutulacak ve kolay hazmedilecek şeyler değildi. Mutlaka ruhunda izler bırakmıştır bu da hayata bakışına ,tavırlarına ve diğer karakterlerle olan ilişkilerine yansıyacaktır. Sezon içinde izleyip göreceğiz Zeynep yeni hayatına nerden ve nasıl bakacak bende keyifle ,heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Yazarlar