Gündem Karabük, Kastamonu, Çankırı'da 17 Ocak'ta okullar tatil mi?

Karabük, Kastamonu, Çankırı'da 17 Ocak'ta okullar tatil mi?

16.01.2019 - 15:29 | Son Güncellenme:

Dün birçok ilde okullar tatil edilirken kar yağışının devam ettiği illerde öğrenciler 17 Ocak'ta okullar tatil olacak mı sorusuna yanıt arıyor. Peki Karabük, Kastamonu, Çankırı'da 17 Ocak okullar tatil edildi mi?

Karabük, Kastamonu, Çankırıda 17 Ocakta okullar tatil mi

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı birçok il ve ilçede hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Zorlu kış koşulları Batı Karadeniz başta olmak üzere birçok bölgede etkisini sürdürüyor. Kar yağışının ardından Karabük, Kastamonu ve Çankırı'da dün okullar tatil edilmişti. Peki Karabük, Kastamonu, Çankırı'da 17 Ocak Perşembe günü okullar tatil edildi mi?

Haberin Devamı

ÇANKIRI'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Çankırı'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın (bugün) 4 ilçede okullar tatil edildi, iki ilçede de taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Valilikten alınan bilgiye, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı Korgun, Ilgaz, Şabanözü ve Yapraklı ilçelerinde yarın (bugün) ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Ayrıca Çerkeş ve Orta ilçelerinde de taşımalı eğitime bir gün ara verileceği kaydedildi.

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar ile 1 ilçedeki taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime bugün için ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bölgede kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, kar yağışı nedeniyle Daday, Ağlı ve Seydiler ilçelerindeki tüm okullar ile Devrekani ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.

KARABÜK'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, ilin bazı kesimlerinde dün başlayan ve aralıklara devam eden yağışın hayatı olumsuz etkilediği anlatıldı.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla kent merkezinde ve Yenice ilçesinde okullarda bugün eğitime ara verildiği belirtilen açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Daha önce Eskipazar, Safranbolu, Ovacık ve Eflani ilçelerindeki okullarda eğitime bugün ara verilmişti.