Karabük Karabük'te Park Açılışı

Karabük'te Park Açılışı

18.10.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

.

Karabükte Park Açılışı

KARABÜK (AA) - Karabük Belediyesi tarafından yapılan Üniversite Mahallesi Parkı açılışı, düzenlenen törenle yapıldı.

Haberin Devamı

Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 9,5 yıllık görevi süresince çok önemli problemleri çözdüklerini söyledi.

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ergün Turan ile görüştüğünü, kentsel dönüşümün durduğu yerden devam edeceğini ifade eden Vergili, çarşamba pazarı bölgesindeki haddehanelerin hepsinin şehir dışına çıkarılacağını, Devlet Demiryolları arazisinin tekrar düzenlenerek, Kartaltepe'deki lojmanların da belediyeye teslim edileceğini belirtti.

Çevre seferberliği başlattıklarını aktaran Vergili, "Çevreyle ilgili Karabük'te ne gerekiyorsa yapacağız. Geçen haftadan itibaren temizlik seferberliği de başlattık. Yerinde çöp olmayan, sokağında izmariti olmayan, pırıl pırıl bir Karabük oluşturacağız. Çöp kutuları temizlenmiş, geri dönüşüme itina gösteren bir şehir olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Çocuklarımızla ilgili ne kadar park varsa ele alacağız tekrardan yapacağız." diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmanın ardından Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar tarafından parkın açılışı yapıldı.