Karabük Karabük'ten Kısa Kısa

Karabük'ten Kısa Kısa

03.05.2018 - 13:28 | Son Güncellenme:

.

Karabükten Kısa Kısa

KARABÜK (AA) - Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor il ve ilçe müdürlükleri tarafından yürütülen "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında yürüyüş yapıldı.

Haberin Devamı

Safranbolu Spor Salonunda yenilenen Tartan Atletizm Pistinde Karabük Valisi Kemal Çeber, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer ve kurum müdürlerinin katılımıyla halkı spora teşvik etmek için yürüyüş yapıldı.

Kaymakam Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yaşta yapılan sporun sağlıklı yaşam için önemli olduğunu söyledi.

Spor sahasının yenilenmesiyle vatandaşın spora katılımının arttığını görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Ürkmezer, "Türkiye genelinde başlatılan 'Koşabiliyorken Koş' projesini desteklemek, ayrıca sağlıklı yaşamak için fırsat buldukça spor etkinliklerine katılıyoruz. Sayın Valimizin katılımı ile spor faaliyetimizi gerçekleştirdik. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

- Karabük Belediyesi Meclis Toplantısı

Karabük Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkalığında yapıldı.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda, komisyon raporlarıyla gündem harici konular görüşüldü.

Nisan ayı toplantısı ile ilgili komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlanırken, Plan ve Bütçe Komisyonu ile gündem harici konular görüşülürken, bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

- Sektör temsilcileri öğrencilerle buluştu

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından "Mühendisliğin Kariyeri" program düzenlendi.

KBÜ Hamit Çepni Konferans Salonu'nda yapılan programda konuşan KBÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özalp, öğrencilere üniversiteye başlamalarından itibaren ve mezun olduktan sonra hal ve hareketleriyle mühendis olmanın değerini bilerek hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

Üniversiteye gelen birçok kişinin gününü kurtarmaya baktığını aktaran Özalp, "Günü kurtarmaya çalışmak yerine bu şekilde seminer konferans gibi faaliyetlerin peşinde koşarak mezun olduktan sonra hangi konumda çalışmak istediğinize karar vermenizi istiyorum." dedi.

Programda, Türkiye ERP Komitesi Koordinatörü Göker Sarp, BEYMEN Operasyonel Mükemmellik ve Süreç Geliştirme Müdürü Bahar Yıldırım ve MİLENYUM Danışmanlık'tan Kenan Berkdemir sunum yaptı.