Karabük Karabük'ün Değerleri Markalaşacak

Karabük'ün Değerleri Markalaşacak

23.01.2018 - 19:31 | Son Güncellenme:

BAKKA ve Karabük Valiliği tarafından yürütülen proje kapsamında Karabük'e ait değerler yapılacak ürünlerle markalaşacak

Karabükün Değerleri Markalaşacak

KARABÜK (AA) - Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Karabük Valiliği tarafından Karabük'ün sahip olduğu potansiyel değerlerin daha iyi tanıtılması, markalaştırılması ve kent imajının güçlendirilmesi amacıyla çalışma yapıldı.

Haberin Devamı

100. Yıl Kültür Merkezi'nde yapılan tanıtım toplantısında, Karabük'e ait kültürel ve doğal değerler, yapılacak ürünlerle markalaşacak.

BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BAKKA ve Karabük Valiliği işbirliğiyle birlikte Karabük'ün tanıtımına ve markalaşmasına yönelik hediyelik eşya çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hedeflerinin Karabük'ün değerlerini öne çıkarmaya çalışmak ve markalaşma yapmak olduğunu ifade eden Acar, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda çeşitli objeler ürettik. Bu objelerin üretimi için Karabük'teki firmalara, matbaalara bunları ücretsiz olarak sunacağız. Bu çalışmadan sonra da kent kimliği oluşturma ve kent markası oluşturma çalışması başlatacağız. İlimizin de bu projeyi sahiplendiğini görüyorum. Karabük'ün kendi markası oluşacak. Karabük'ün siluetini oluşturduk, bu değerleri yansıttığımız tişörtler, şapkalar, magnetler, kitap ayraçları, kupalar gibi ürünler var."

Haberin Devamı

Toplantıda, Doğa Belgeselcisi İsmail Şahinbaş'ın "Dört Mevsim Karabük" belgeselinin tanıtımı yapılırken, "Şehir Markalaşması" konulu sunum gerçekleştirdi.