Karabük KARABÜKSPOR’DA HEDEF 6 MAÇTA 18 PUAN

KARABÜKSPOR’DA HEDEF 6 MAÇTA 18 PUAN

09.04.2014 - 15:30 | Son Güncellenme:

.

KARABÜKSPOR’DA HEDEF 6 MAÇTA 18 PUAN

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, kalan 6 maçta hedeflerinin 18 puan olduğunu söyledi.
Gölbek, iç sahada oynayacakları 4 maçları olduğunu ve bu nedenle taraftarın tribünleri doldurarak Avrupa kupalarına giden yolu sonuna kadar aralamak istediklerini belirtti.
"KARABÜK BİRŞEY KAYBETMEZ"
Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldıkları Rize galibiyeti ile Avrupa kupalarına bir adım daha yaklaşan kırmızı-mavili takımın Asbaşkanı Ahmet Gölbek, “Şimdi önümüzde 6 maç var ve bu maçların dördü içeride, ikisi de deplasmanda. Şahsen benim beklentim 6 maçtan 18 puanla ayrılmak. Bunu çok iyimser olarak gören çevreler olacaktır, onlara katılıyorum. Karabükspor gerçekten çok iyi bir takım oyunu ortaya koyuyor ve rakiplerine alan bırakmıyor. Bu nedenle tüm maçlardan umutlu olmamızı gerektirecek bir takım var elimizde. Karabük’te artık Avrupa kupaları tartışılıyorsa bu yönetim, teknik kadro ve futbolcuların başarısıdır. Kardemir Karabüskpor ligde beşinci sırada ve dördüncülüğü kovalıyor. Eğer bazı maçlarda başarısız sonuçlar almasaydık şampiyonluğu kovalayan bir takım olurduk. Olmadı ama biz haddimizi de biliyoruz. Burada Avrupa kupalarını düşündürtmek bile fevkalade bir olay. Karabük’te, caddede-sokakta insanlar bize artık Avrupa kupalarına gideriz değimli diye soruyor. Bu Karabük’te mental bir değişikliğin sonucudur. Gidemeyebiliriz ama bu noktada Karabük birşey kaybetmez. Avrupa kupalarına gidersek ayakbastı paraları ile çok önemli bir olayı gerçekleştirmiş oluruz. Şimdi önümüzde Akhisar maçı var. Bu maçta tribünlerin tamamen dolmasını arzu ediyoruz. Karabükspor taraftarı, seyircisi ve yöre insanı bu takıma şu aşamada destek vermeli ki, Avrupa kupalarına giden yolu sonuna kadar aralayalım” dedi.
"50 PUANI AŞACAĞIZ"
Gölbek, Spor Toto ile reklam sözleşmesi imzaladıklarını da söyleyerek, “Spor Toto ile yapılan sözleşme ile 500 bin liralık gelir gelecek. Bizimle birlikte bu sözleşmeye 14 takım imza attı. Maddi durumu çok iyi olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon’a bu para verilmedi. Biz bunun yanında bu sezon ekonomik tabloyu önümüze koyduğumuzda 50 puan üzerinden bir mali tablo hesaplamıştık. Şimdi 50 puanı aşacağımız umudundayım” diye konuştu.
"GENEL KURUL MAYIS AYINDA"
Asbaşkan Gölbek, Kardemir Karabükspor’un Olağan Genel Kurulunu sezon bitiminde Mayıs ayında yapacaklarını da belirterek, “Yönetimimiz geçen yıl Temmuz ayında olağanüstü genel kurul ile göreve geldi. Bu sene Mayıs ayında olağan genel kurulumuz olacak. Mevcut 7 kişilik yönetimimiz herhangi bir değişikliğe uğramadan devam eder ama benim bireysel düşüncem arkadaşlardan izin isteyerek ayrılmayı düşünüyorum. O gelişmeleri beraber yaşayacağız. Bireysel olarak bu işten ayrılmak istiyorum. Herhangi bir dargınlık veya küskünlükten değil, belirli bir yaş grubunun bu işi sırtlanması ve devam etmesinden kaynaklanan bir kararım var” dedi.