Karabük KARABÜKSPOR’DA KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

KARABÜKSPOR’DA KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

24.04.2014 - 19:23 | Son Güncellenme:

.

KARABÜKSPOR’DA KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Ligde kalan 4 maçta kim hızlı koşarsa Avrupa kupalarına gidecek” dedi.
Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.
Çamlık sahasında yapılan idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, Kayserispor’un ligde bulunduğu yeri hak etmeyen iyi oyunculara sahip çok iyi bir takım olduğunu söyledi.
Kendileri açısından zor bir karşılaşma olacağı belirten Kafkas, “Zaman zaman takımlar bu durumlara düşebiliyorlar. Bizim açımızdan da çok zor ve kritik bir maç. Bu maçtan alacağımız netice bizim de yerimizi belirleyecek maçlardan bir tanesi. Kalan maçlarımızda ligi layık olduğumuz yerde bitirmek için büyük bir mücadele göstereceğiz. Takımın bir düşüşü yok. Kalan 4 maçta 50 metreye girildi. Burada kim hızlı koşarsa Avrupa kupalarına gidecek. Her takım için 12 puan var ve her takım bu puana talip. Becerebilirsek Avrupa’ya gideceğiz, beceremezsek de ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz” dedi.
E-Bilet uygulamasını da değerlendiren Kafkas, “Dünyanın her yerinde federasyon kulüpleri yönetiyor. Türkiye’de de kulüplerin federasyona yardımcı olması gerekiyor. Eğer uygulama doğruysa sıkıntı görmüyorum ama uygulamanın bir takım sıkıntıları var. Bunun oturulup konuşulup, tartışılıp doğru bir zemine oturtmak lazım” şeklinde konuştu.
Karabükspor’un milli oyuncusu İshak Doğan ise Avrupa kupalarını hedeflediklerini belirterek, “Son 4 maçta en iyi skoru alarak Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Kayserispor’un durumu kritik ve bizimle final maçı oynayacaklar. Biz de ona göre sabırlı oynayarak 3 puanı alıp yolumuza bakacağız” dedi.
Yakşalaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktisel çalışma yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Ahmet İlhan Özek ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.