Karabük KARABÜKSPOR’DA KUPA MESAİSİ

KARABÜKSPOR’DA KUPA MESAİSİ

30.11.2015 - 17:03 | Son Güncellenme:

.

KARABÜKSPOR’DA KUPA MESAİSİ

PTT 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile 1-1’lik skorla berabere kalan Kardemir Karabükspor’da gözler Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda oynanacak Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasına çevrildi.
Teknik Direktör Elvir Baliç yönetiminde, Hasan Doğan Tesisleri’nde çalışmalara başlayan kırmızı-mavili ekip hazırlıklarına ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular, koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçla çalışmaları tamamladı.
Teknik Direktör Elvir Baliç, çarşamba günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak olan kupa maçına önem verdiklerini ve gruplara kalmak istediklerini belirtti.
Baliç, "Deplasmanda hava ve saha şartlarının zor olduğu bir maçtan 1 puanla lider olarak döndük. Oyuncularımı bu zor hava saha şartlarında verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ancak artık önümüzdeki Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda oynanacak Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasına odaklandık. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Kupa maçlarında forma şansı bulamayan oyuncularımıza da şans vereceğiz. Bu bağlamda gruplara kalma adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yazarlar