Cadde Karaca'dan Can'a sitem

Karaca'dan Can'a sitem

13.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir radyo programına konuk olan Işın Karaca, kendisiyle aynı isimle ve konseptle albüm çıkartan Sibel Can’a “Rock şarkılar söyleseydi” dedi

Karacadan Cana sitem

‘Güzelim’ isimli son şarkısıyla beğeni toplayan Işın Karaca, Best FM’e konuk oldu. 2010 yılında ‘Arabesque’ isimli bir albüm çıkartan Karaca, aynı isim ve konseptle Sibel Can’ın da albüm çıkarmasına sitem etti. Şarkıcı, “Can’ın sesine hastayım. Ama çalışmaları lazımdı. O dönem yapımcıma albüme bayıldığını söylemiş. Bu kadar bayıldın madem başka bir isim bul. Zaten fantezi - arabesk söylüyor. Rock şarkılar söyleseydi. Bayılmayın bu kadar benim işlerime” açıklamasını yaptı.

‘Güzelim’in klibinde kızı Mia ve iki mankenle oynayan Karaca, “38 - 40 bedenim. 50 kilo verdim. ‘Bana 34 beden manken getirmeyin’ dedim. Bir tanesi fazla zayıftı. Diğeriyle aynı bedendik. Beyonce’ye bakıyorsun kalçaları mis gibi maşallah. Kadın dediğin etli butlu olur. Bu felsefeyle yaşıyorum” diyerek kahkaha attı.

‘Ajda bir öncü’

Ekranın kendisini hâlâ şişman gösterdiğini anlatan şarkıcı, “Büyüyünce Ajda Pekkan olmak, bütün filtrelerden yararlanmak istiyorum. Kimse bana Pekkan’ın yaşından bahsetmesin. O bir öncü. Şarkıcılığıyla, vizyonuyla, kültürüyle yeni jenerasyona tokat atar. Müzik konusunda çok bilge” şeklinde konuştu.

Estetiğin evlilikte legal olması gereken bir durum olduğunu vurgulayan Karaca şöyle devam etti: “Evlilik anlaşmalarının içinde olması gerekiyor. Kadınları doğurtup doğurtup, sonra ‘vücudun bozuldu’ diyorlar. Birçok aldatma hikayesi böyle başlıyor. Estetik bir nimetse faydalanmak gerekiyor. Botoks falan bende yararlanıyorum. Ama aşırıya kaçmıyorum.”