Cadde Karadayı 100. son bölümde dikkat çeken sahne - İzle

Karadayı 100. son bölümde dikkat çeken sahne - İzle

01.03.2015 - 09:17 | Son Güncellenme:

Karadayı 100. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizi son bölümü ile Atv’de kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Karadayı 100. bölüm tüm detayları haberimizde. Bu hafta yine yepyeni sahneleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ayrıntılar ve yeni gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Karadayı 100. son bölümde dikkat çeken sahne - İzle

Ekranların vazgeçilmez dizisi Karadayı son bölümü ile ekrana geldi.. Dün akşam yayınlanan 100. bölümde yine gergin ve heyecan dolu sahneler yer aldı. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 100. bölüm tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz..İşte Karadayı 100. bölümde dikkat çeken sahne ve dahası...

Karadayı 100. Bölüm Özeti; Mehmet Saim'in titizlikle hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde işlemiştir. Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'ı öldürmek suçlarından tutuklanmıştır. Fakat hesaplamadıkları bir şey olmuş ve Mahir'i arayan Feride onu gizliden takip edip marangozhaneye gelmiştir. Mahir'in Nail'i öldürmediğini bilen Feride sevdasını kurtarmak için şahitlik yapmak zorundadır. Mesleğini ve geleceğini tehlikeye atmasını istemeyen Mahir buna kesinlikle izin vermemektedir. Feride'nin olaya tanık olduğunu öğrenen Mehmet Saim de buna izin vermez ama Feride her şeyi göze alıp tanıklık edecektir.

Haberin Devamı

Mehmet Saim Feride'nin mahkemeye çıkmasına engel olabilecek midir? Feride Mahir'i kurtarabilecek midir? Mahir'in suçsuz yere hapse girmesi Turgut'un planlarını bozmaktadır. Ona göre haksız yere hapse giren Mahir, Feride'nin gözünde ve kalbinde kahraman olarak kalacaktır. Turgut buna engel olmak için harekete geçer ve hiç hesapta olmayan bir adım atar.

Turgut'un tavrı karşısına şaşkına dönen Feride buna izin verecek midir? Bütün bunlar olurken Sosyete, Mahir belasından sonsuza kadar kurtulmak için onun öldürülmesi gerektiğini düşünmektedir. Seyis'ten beklediği desteği göremeyen Sosyete tek başına hareket etmeye karar verir. Sosyete Mahir'i öldürtmeyi başarabilecek midir?

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Karadayı 100. bölüm 1. fragman

Karadayı 100. bölüm 2. fragman

Dizide 950 farklı mekan ve 9 bin 500 adet kostüm kullanıldı;

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Karadayı', üç sezondur izleyiciyle buluşuyor. Dizide bugüne kadar 950 farklı mekan ve 9 bin 500 adet kostüm kullanıldı.

Ay Yapım tarafından çekilen; Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı 'Karadayı', üçüncü sezonunda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazdığı, ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Karadayı'nın gelecek hafta pazartesi günü 100'üncü bölümü ekrana gelecek. Dizinin üç sezonluk analizi şöyle:

9 bin 800 sayfa yazıldı;

- Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat 'Karadayı' için bugüne kadar 9 bin 800 sayfa yazdı.

- Bugüne kadar 950 farklı mekan kullanıldı. Dizinin 25-30 arası sabit mekanı var.

- Döneme ait mobilyaların da kullanıldığı 'Karadayı'da bugüne dek 80 adet antika eşya kullanıldı.
- 90 kişilik bir teknik ekiple 35 kişilik sabit oyuncu kadrosunun üretimi olan ve her bölümde 300'e yakın figüranın yer aldığı 'Karadayı'da bugüne dek bin 900'ün üzerinde insan geldi geçti.

- 'Karadayı'da şimdiye kadar 25 karakter senaryo gereği ekrana veda etti.

- Kostüm, dekor ve mekan kullanımlarında gösterdiği çeşitlilikle dönem dizisi olmanın hakkını veren 'Karadayı', 1970'li yılların kostüm anlayışını incelikli bir çalışmanın sonucunda ekrana getiriyor. 'Karadayı'da bugüne dek tüm oyuncular için 9 bin 500 adet kostüm, 4 bin 750 çift ayakkabı kullanıldı.

- Dönemin saç modasının biricik unsuru olan topuzlar, 'Karadayı'da yeniden gün yüzüne çıktı. Bergüzar Korel'in hayat verdiği 'Hakime Feride Şadoğlu' için uygulanan modeller günümüzde de kadınların tercihleri arasına yerleşti. Bugüne dek 980 topuzun yapıldığı 'Karadayı'da 9 bin 800 adet firkete kullanıldı.

- En az kostümleri kadar dönemin arabalarıyla da dikkat çeken dizinin her bölümünde 20 kadar farklı araba kullanılıyor.

- 'Karadayı'da çekilen silahlar, namlunun ucundan çıkan kurşunlar her zaman izleyiciyi şoke etti. Dizide bugüne dek 20 adet farklı silah kullanıldı.

- 'Karadayı'da kederin de, neşenin de simgesi haline gelen 350 şarkı çalındı, söylendi.

- Kenan İmirzalıoğlu fanatikleri, Bergüzar Korel hayranları, iddialı bir senaryo, usta oyunculuklar, özenli çekimler. Sonuç halktan gelen ödüller.... 'Karadayı', bugüne kadar ülkenin önde gelen eğitim kurumları ve sektörel oluşumlarının düzenlediği ve sonuçları halk oylamasıyla belirlenen ödül organizasyonlarında 35'in üzerinde ödüle layık görüldü.

Onlarca ülkede;

'Karadayı', sadece Türkiye değil, Ortadoğu, Balkan ve Orta Asya coğrafyalarında da dizi izleyicilerinin favorisi yapımlar arasında yer alıyor. Uluslararası başarılarıyla da kendinden söz ettiren dizinin, yayınlandığı ilk sezonundan bu yana 40 ülkeye satışı yapıldı. Dizinin oyuncularıyla ilgili haberler farklı ülkelerin basınında da sık sık kapaktan yer buluyor. 'Mahir' ile 'Feride'nin en sevdikleri yer olan muhteşem manzaralı çay bahçesinde bugüne kadar neler yaşandı neler... Demliği kaynamaya devam eden 'Karadayı'nın setinde bugüne dek 380 bin bardak çay içildi.