Cadde Karadayı 104. son bölüm geceye damga vurdu! - İzle

Karadayı 104. son bölüm geceye damga vurdu! - İzle

29.03.2015 - 12:06 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Karadayı son bölümü ile yine izleyenleri ekran başına kitledi. Mahir Mehmet Saim’i vurmaktan yakalandı mı? İşte Karadayı son bölüm ve detaylar...

Karadayı 104. son bölüm geceye damga vurdu - İzle

ATV ekranlarında yayınlanan Karadayı üç sezondur izleyici ile buluşuyor. Ay Yapım tarafından çekilen; Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerinde yer aldığı 'Karadayı', üçüncü sezonunda yine iddialı bölümleriyle ekrana geliyor. Merakla beklenen son bçlüm ve detayları ise yayınlandı.

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadayı 104. Bölüm 2. Fragmanı İzle;



Karadayı 104. Bölümde Yaşanacaklar;

Mehmet Saim can çekişirken Mahir Nazif’e gitmesini söyler. Mehmet Saim’i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir’in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim’in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride’ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir? Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim’in yanına gider. Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir’i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir’in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir’in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir? Mahir Mehmet Saim’i vurmaktan yakalanacak mıdır? Bütün bunlar olurken Mahir’e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi Mahir’in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan’la karşılaşır. Orhan abime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi Orhan’ı tutsak alır. Mahir’e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?

Karadayı 104. Bölüm 1. Fragmanı İzle;



Karadayı 103. Bölümde Yaşananlar;

Beyefendinin Mehmet Saim olduğunu anlayan Mahir alt üst olmuştur. Sevdasının babası hayatını mahveden, annesini, küçük Nazif'i elinden alan kişidir. Mehmet Saim'in beyefendi olduğuna emin olmak ister. Turgut'a gider ve ona sorar. Turgut, Mahir'e yardım edecek midir? Mahir, Mehmet Saim'le yüzleşip ona hesap sorabilecek midir? Bütün bunlar olurken Mehmet Saim, Mahir'den bir türlü koparamadığı Feride'yi evlendirmeye karar vermiştir. Böylece Mahir defteri Feride için sonsuza kadar kapanacaktır. Feride'den gizli bir nikah tertip eder. Feride babasına karşı gelebilecek midir? Feride nikah defterine imza atacak mıdır?Hastanede tedavisi süren Feride bebeğini kaybettiği için acı içindedir. Çok üzgündür. Aniden muayeneye alınır. Feride'nin bu muayeneden sonra dünyası değişecektir. Doktorun Feride'ye verdiği haber nedir? Evde Necdet ve bebeğine bakmak zorunda kalan Ayten zor durumdadır. Plak satışlarının da çok iyi gittiğini öğrenmiştir. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak, bıraktığı yerden hayatına devam etmek için Süeda'yı bulmak zorundadır. Ayten Süeda'yı bulup onu ikna edebilecek midir? Ayten bebeği ve Necdet'i Süeda'ya vermeyi başarabilecek midir?