Cadde Karadayı 104. son bölümde dikkat çeken sahne - İzle

Karadayı 104. son bölümde dikkat çeken sahne - İzle

31.03.2015 - 08:23 | Son Güncellenme:

Olayların ardı arkası kesilmeyen ve Pazartesi akşamların vazgeçilmezi haline gelen Karadayı dizisi bu hafta yine bomba gibi bir bölüm ile ekrana geldi. Atv'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Karadayı dizisi 104. son bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesen son bölümde dikkat ceken sahneleriyle Karadayı tüm detayları haberimizde...

Karadayı 104. son bölümde dikkat çeken sahne - İzle

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı dizisi dün akşam 104. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Ekrana gelen son bölümü ile Karadayı dizisi yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Karadayı son bölümde neler olduğunu merak edenler için hazırlamış olduğumuz bu haberde tüm detaylara ulaşabilirler. Dizinin tekrarını izlemek içinde haberimizdeki linke tıklamanız yeterli olacaktır...

Karadayı 104. son bölümde...

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim'in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir? Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gider.

Haberin Devamı

Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir?

Mahir Mehmet Saim'i vurmaktan yakalanacak mıdır? Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan'la karşılaşır. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak alır. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...