Gündem Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma!- İzle

Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma!- İzle

04.05.2015 - 09:01 | Son Güncellenme:

ATV’nin sevilen dizisi Karadayı, heyecan dolu yeni bir bölümle ekranlara geldi. Karadayı son bölümü ile bu hafta yine çok konuşuldu. Dizide polisler Mehmet Saim’in kapısına dayandı. Büyük hesaplaşma şimdi başladı. Karadayı 109. bölüm ve tüm detaylar haberimizde...

Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma- İzle

Ekranların fenomen dizi Karadayı son bölümü ile dün akşam izleyicisiyle buluştu. Karadayı 109. bölümde polisler Mehmet Saim’in kapısına dayandı! Yayınlanan bölümde tüm dikkatleri üzerine çeken Karadayı dizisi neler oldu? Tüm ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EN ACI YÜZLEŞME!

Karadayı'nın yeni bölümüne Feride ile babası Mehmet Saim'in yüzleşmesi damga vuracak. Feride babasına cani bir katil olduğunu bildiğini itiraf edecek.

MEHMET SAİM İÇİN TUTUKLAMA EMRİ ÇIKIYOR!

Dizinin son bölümünde; Feride'yi Mehmet Saim'den korumak için teslim olmaktan vazgeçen Mahir sevdiği kadını yalnız bırakmayacak. Feride, babasının tutuklanması için başsavcıyla gizli bir anlaşma yapacak. Başsavcı, Mehmet Saim'in parmak izi tespitini yaptıktan sonra büyük bir gizlilikle Ankara'ya giderek tutuklanma emrini çıkarttı.

Kurduğu düzenin sonuna geldiğini öğrenen Mehmet Saim kaçmaya karar verecek. Kaçmadan önce Feride ile yüzleşmek zorunda kalan Mehmet Saim son timsah gözyaşlarını döktü. Merakla beklenen bölümde Mehmet Saim kaçmayı başarabilecek mi sorusu son bölümde yanıt buldu.

KARADAYI 109. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



KARADAYI 109. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet Saim'in Feride'ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmayacaktır. Bir gölge gibi Feride'yi izleyip onu koruyacaktır. Bu sırada Feride'nin kendisinden bir şeyler sakladığını da düşünmektedir.

Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma- İzle

Haberin Devamı

Feride'ye sorar ama istediği cevabı bir türlü alamaz. Feride hala hamile olduğunu Mahir'den saklamaktadır. Suna'nın ağzından kaçırdıkları Yasin'in de şüphelenmesine neden olmuştur.

Mahir Suna'yı konuşturabilecek midir? Suna Feride'nin hala hamile olduğunu Mahir'e söyleyecek midir?Başsavcı elindeki delilleri büyük bir gizlilikle parmak izi tespitine gönderir. Başsavcı aynı gizlilikle Ankara'ya gider ve gerekli işlemlerin yapılmasını sağlar. Mehmet Saim için rüzgar tersten esmeye başlamıştır.

Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma- İzle

Hakkında tutuklama kararının çıktığını duyan Mehmet Saim şoke olur. Polisler kapısına dayanmak üzerdir. Kaçmaya karar verir. Aynı anda eve gelen Feride ile yüzleşir.

Feride babasının kaçmasına müsaade edecek midir? Orhan, Nilay'ın kaçırıldığını öğrendiği anda Seyis'in kapısına dayanır. Seyis'e hesap sorarken işlerin hiç de düşündüğü gibi olmadığını anlar.

Haberin Devamı

Bu sırada Turgut mıntıkaları ele geçirmek için Dalyan üzerinden gözdağı vermek istemektedir. Dalyan'ı büyük bir tehlike beklemektedir. Orhan, Dalyan'ı kurtarmayı başarabilecek midir?

Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma- İzle


CİNAYET DELİLİ ARTIK MAHİR VE FERİDE'NİN ELLLERİNDE
Geçtiğimiz bölümde Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı başardılar. Annesinin cinayetinde kullanılan aletin peşine düşen Feride, hiç istemese de Mahir'i bir çatışmanın içerisinde bırakıp delili kaçırdı. Çıkan çatışmada vurulan Mahir'i olay mahalline gelen Komiser Yasin kurtardı. Zor da olsa cinayet aletini ele geçiren Feride ve Mahir için yapılacak tek şey aletin üzerindeki parmak izlerinin Mehmet Saim' ait olduğunu ispat etmekti.

BABASINI TUZAĞA DÜŞÜRDÜ!...
Tüm olan bitenden haberi olan Mehmet Saim kızını durdurabilmek için adliyeye gitti. Mahir'i hapisten çıkarmakla suçlayan Mehmet Saim kızının artık hakimlikten el çekmesini istedi. Feride'yle birlikte Başsavcı'nın odasında ağırlanan Mehmet Saim, Feride ve Başsavcı'nın kendisine oynadığı oyunun farkında değildi.

Karadayı 109. son bölümünde büyük hesaplaşma- İzle


Oyuncu Kadrosu:

Çetin Tekindor
Nazif Kara
Hayatın acı sınavlarından büyük dersler çıkararak yaşamayı ilke edinmiş bir baba. Sade kundura ustası değil yaşam ustası. Hayat görgüsünü evlatlarına aktarmaya çalışan erdemli bir insan. Hayatının son sınavını verirken, kader ona onulmaz acılar biçerken gene de dimdik ayakta durmasını bilen güçlü bir kişilik.
Kenan İmirzalıoğlu
Mahir Kara
Sevdikleri için gözünü kırpmadan kendini feda edebilecek biri. Gözü kara, yürekli. Hem hayatı hem de mesleği babasının hayat okulunda öğrenmiş bir evlat. İnandığı doğrularını savunmaktan hiçbir koşulda vazgeçmeyecek kadar cesaretli. Gönül gözüyle hayatı okuyabilen bir insan sarrafı.
Bergüzar Korel
Feride Şadoğlu
Ağır Ceza Mahkeme Başkanı. Narin kalbini, duygularını kuralların zırhlarıyla çevrelemiş bir idealist hakim. Mantığının esiri. Aşkın kapısında geçmeyecek edemeyecek kadar ürkek, kalem kıracak kadar cesaretli. Tek emeli temsil ettiği kurumun düzgün ve dürüst işlemesi. Adaletin yerine gelmesi.
Funda Eryiğit
BELGİN TÜRE
Belgin, yetimhanede büyümüştür. Hayatta tek güvendiği kişi, aklı ermeye başladığı yaşlarından itibaren kardeşi gibi gördüğü Murat'tır... Murat 18 yaşına gelindiğinde yetimhaneden çıkışı verilince Belgin de onunla beraber ayrılır yurttan. Belgin yıllar içerisinde kabadayı aleminin Hanım ağası olmayı da başarır.
ÖZGÜR EMRE YILDIRIM
MURAT
Belgin'in sağ kolu..
Murat, Belgin gibi kimi kimsesi olmadığı için onunla aynı yetimhanede büyümüş bir delikanlıdır. Hayatta tek gayesi Belgin'in mutlu olmasını sağlamaktır.

Yazarlar