Gündem Karadayı 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Karadayı 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14.05.2015 - 09:20 | Son Güncellenme:

ATV'de ekrana gelen Karadayı 111. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Nefes kesen son bölümün ardından Karadayı yeni bölüm şimdiden merak konusu oldu. Peki Karadayı yeni bölümde neler olacak? Mahir ve Feride evlendi mi? Detaylar haberimizde...

Karadayı 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranlarda üç sezon boyunca hikayesi, oyunculukları ve prodüksiyonuyla fırtınalar estiren Karadayı'da milyonların sabırsızlıkla beklediği an geldi : Mahir ve Feride dizinin yeni bölümünde muradına eriyor! Dizinin dün akşam ekrana gelen son bölümünde, Mahir, Feride'ye evlenme teklifinde bulundu. Burgaz Ada'da sürpriz bir tören hazırlayan Mahir, Feride'den "evet" cevabını aldı.

Haberin Devamı

Baba olacağını öğrenen Mahir’in Feride’ye düzenlendiği tören, adanın eşsiz manzarasıyla tamamlandı. Gerçekleşen partide sevdalı olduğu Mahir’e 'evet' cevabını veren Korel’in dantel yakalı gelinliği ve tacı görenlerden tam not aldı. İmirzalıoğlu ise Korel’in şıklığına lacivert takımıyla eşlik etti.

KARADAYI 110. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Feride sonunda babasıyla yüzleşmiştir. Mehmet Saim her şeye rağmen hala onu bırakmasını istemektedir. Polislerin eve ulaşmak üzere olduğunu bilen Mehmet Saim çaresizce yalvarır ama Feride’yi ikna edemez. Katil olarak yargılanmak her şeyini kaybetmek fikri gözlerini karartmıştır. Özgürlüğü uğruna Feride’ye bile zarar verebilecek haldedir.

Mehmet Saim Feride’den kurtulup kaçmayı başarabilecek midir? Feride’nin hamile olduğunu öğrenen Mahir ne olursa olsun onunla evlenmek istemektedir. Feride’nin içinde bulundukları durum yüzünden evlenmeyi kabul etmeyeceğini bilir ve bir plan yapar. Suna ve Yasin Mahir’e yardım edecektir. Mahir Feride’yi nikah masasına oturtmayı başarabilecek midir?

Belgin Murat’ın hapisten çıkmasını sağlayan ve başına musallat eden kişinin Turgut olduğunu öğrenmiştir. Bir an önce Murat’tan kurtulmanın yollarını ararken Turgut’tan da intikam almaya karar verir. Mehmet Saim’i kullanarak Turgut’u yakalatmayı düşünmektedir. Bu sırada Belgin’in kendisine oyun oynadığını ona hiç aşık olmadığını anlayan Murat acı ve öfkeyle Belgin’i cezalandırmak ister. Belgin’i bekleyen büyük ceza nedir? Necdet Turgut’tan kızının Süeda’da olduğunu öğrenmiştir. Bu sırada bebeğe iyice bağlanan Süeda onu elinden almalarından korktuğu için Turgut’a bile haber vermeden bebeği alıp sırra kadem basar. Necdet her yerde Süeda’yı aratmaktadır. Necdet kızını bulabilecek midir?

KARADAYI 110.BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE



KARADAYI 110.BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE