Gündem Karadayı 115. final bölümü fragmanı ve özeti yayınlandı - İzle

Karadayı 115. final bölümü fragmanı ve özeti yayınlandı - İzle

11.06.2015 - 09:15 | Son Güncellenme:

Üç sezondur ATV ekranlarında zirveden inmeyen reyting rekortmeni dizisi Karadayı 115. bölümü ile final yapacak. Karadayı final bölümünde seyirci mutlu sonla bitmesini beklerken, Mahir'in ölmesi herkesi derinden üzecek. Nefes kesen sahneleriyle merakla beklenen Karadayı 115. bölüm 1. ve 2. fragman videosunu haberimizde izleyebilirsiniz...

Karadayı 115. final bölümü fragmanı ve özeti yayınlandı - İzle

Ay Yapım yapımcılığında, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı "Karadayı" efsanesinde sona gelindi. Merakla beklenen Karadayı'nın sürprizlerle dolu 115'üncü bölümü 15 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'de atv'de yayımlanacak.

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Mahir ve Feride uğruna verdikleri savaşı kazanmışlardır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır. Bu beş yılda Mahir içerdeyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştür. Feride ve tüm sevenleri Mahir’in özgürlüğe kavuşmasını hasretle heyecanla beklemektedir. Geçen günler ve yıllar Karadayı’nın unutulup gitmesine yetmemiştir. Aksine hapislik günleri Karadayı efsanesini daha da büyümüş halk kahramanına dönüşmesine neden olmuştur. Sadece ailesi değil kendi dünyalarında adalet bekleyen insanlarda Karadayı’nın çıkışını heyecanla beklemektedir. Bu durum Mahir’in ve Feride’nin yeniden başlama, temiz bir hayat kurma umutlarına gölge düşürmektedir. Herkesin beklediği gibi kabadayılığa devam etmek istemeyen Mahir için bu durum içinden çıkılmaz bir hal almak üzeredir.



Haberin Devamı

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizi 15 Haziran Pazartesi günü yayımlanacak 115'inci bölümüyle ekran macerasını tamamlayacak. Türk televizyon tarihinin efsane yapımları arasında yerini alan Karadayı'nın finalinde Mahir ve Kara ailesinin neler yaşayacağı büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin yayımlanan tanıtımları ise izleyicileri ağlattı. Karadayı'nın ardı ardına yayımlanan ve final bölümünden önemli ipuçları taşıyan tanıtımları, izleyenleri şoke etti. İlk tanıtımda; Feride ve Kara ailesi Mahir'in mezarı başında ekrana geldi. Mahir'e gözyaşlarıyla veda eden ailesinin görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Mahir ve Feride'nin oğullarının ilk kez ekrana geldiği tanıtımda küçük çocuğun Mahir'in mezarına çiçek koyması yürekleri dağladı. Yayımlanan ikinci tanıtımda ise Kara ailesinin mahalleliye veda ederek evlerinden taşındığı görüntülere yer verildi. Nazif Kara'nın, Mahir'in ölümünden sonra artık o evde yaşayamadıklarını belirten sözleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.



MUTLU SON BEKLENTİSİ

Mahir Kara'nın mezar taşında ekrana gelen ölüm yılı dizide zaman atlamalarıyla uzun yılların geçtiğine dikkat çekti. Özellikle Mahir'in öldüğü mesajı verilen tanıtım izleyenlerin tepkisini çekti. "Üç senedir beğenerek hiç kaçırmadan izlediğim dizinin mutlu sonla bitmesi gerekir" diye yorum yapanların nasıl bir sonla karşılaşacağı merak konusu.

'Karadayı' senaristleri mektupla veda etti

ATV dizisi 'Karadayı', önümüzdeki pazartesi ekrana veda edecek. Dizinin senaristleri Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat; final bölümünün senaryosunu oyunculara duygusal bir veda mesajıyla birlikte gönderdi. 'Karadayı'nın başrol oyuncusu Bergüzar Korel'in sosyal medya hesabından paylaştığı veda notu şöyle: "Şu an çok hüzünlüyüz. Bizim için çok zor; sevgiliden, anadan, babadan ayrılmak gibi. Gökyüzüne kaçan balonun ardındaki bir çocuk gibiyiz. 'Karadayı' önce fikrimize sonra kalbimize düştü. En güzel düşlerimizden biriydi. Biz kalbimizde doğurduk, siz emeklerinizle büyüttünüz. Bir sahneden bir sahneye bir gıdım emeği geçen herkese sonsuz şükran duyuyoruz..."

Karadayı 115. final bölümü fragmanı ve özeti yayınlandı - İzle

Haberin Devamı

KARADAYI 114. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Feride, Belgin'in kaçmasına izin vermez ve onu adalete teslim eder. Tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye gönderilen Belgin ifadesinde Adnan Savcıyı da ele vermiştir. Hastanede tedavi gören Adnan gözaltına alınacağını öğrenir. Suçlular birer birer cezalarını çekmeye, kötülüklerinin hesabını vermeye başlamıştır. Ayten'in tehlikede olduğunu düşünen Mahir onu ve bebeği de alır ve aileyi gözlerden uzak bir eve yerleştirir. Bu sırada bebek ateşlenmiştir, İzmir'e gitme planları yapan Ayten saklanmaktan ve kaçmaktan huzursuzdur. Bebeğini alıp gitmeye karar verir. Herkes uyurken gizlice kendi evine bıraktığı parayı almaya gider. Büyük bir hata yapmıştır. Mahalleyi izleyen Turgut'un adamları Ayten'i görür ve takibe başlar. Kara ailesi ölümle burun buruna gelmek üzeredir. Turgut'un adamları Kara ailesini yok etmeyi başarabilecek midir? Mahir ailesini kurtarabilecek midir?