Gündem Karadayı 115. final bölümü şok etti ! - İzle

Karadayı 115. final bölümü şok etti ! - İzle

15.06.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Üç yıldır birçok başarıya imza atan Karadayı efsanesi final bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Karadayı lakaplı Mahir Kara Hamamcı Necdet tarafından öldürüldü mü? Karadayı 115. final bölümü ve tüm detaylar haberimizde..

Karadayı 115. final bölümü şok etti  - İzle

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, üç yıldır birçok başarıya imza atan Karadayı efsanesi bu akşam çok konuşulan final bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Karadayı 115. final bölümünde büyük şok yaşandı. Karadayı final bölümünde neler oldu? Merak edenler için tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ay Yapım yapımcılığında, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı "Karadayı" efsanesinde sona gelindi.

Final bölümünün çekimleri sırasında bir araya gelen dizinin oyuncuları izleyicilerine selam vererek, teşekkür etti. Üç yıl boyunca adeta aile olan Karadayı ekibinin son set gününde, başarının verdiği mutluluğun yanı sıra hüzün de vardı.

MAHİR KARA ÖLDÜ MÜ?

Mahir ve Feride'nin adalet arayışının ekrana geldiği dizide yaptıkları kötülüklerin cezasını bulan Mehmet Saim, Savcı Turgut ve Belgin'den sonra gözler hayatta kalan Necdet'e çevrildi. Dizinin yeni bölümünde; halk kahramanı ilan edilen Mahir beş yıl sonra hapisten çıkacak. Heyecan dolu final bölümünde, geçen beş yılın ardından Kara ailesinin kurduğu yeni hayatlar ekrana gelecek. Mahir Kara'nın mezarının ekrana geldiği final tanıtımıyla son bölümde neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği KARADAYI unutulmaz final bölümüyle 15 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana geliyor.

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Mahir ve Feride uğruna verdikleri savaşı kazanmışlardır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır. Bu beş yılda Mahir içerdeyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştür. Feride ve tüm sevenleri Mahir’in özgürlüğe kavuşmasını hasretle heyecanla beklemektedir. Geçen günler ve yıllar Karadayı’nın unutulup gitmesine yetmemiştir. Aksine hapislik günleri Karadayı efsanesini daha da büyümüş halk kahramanına dönüşmesine neden olmuştur.

Haberin Devamı

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ 3. FRAGMANI

Sadece ailesi değil kendi dünyalarında adalet bekleyen insanlarda Karadayı’nın çıkışını heyecanla beklemektedir. Bu durum Mahir’in ve Feride’nin yeniden başlama, temiz bir hayat kurma umutlarına gölge düşürmektedir. Herkesin beklediği gibi kabadayılığa devam etmek istemeyen Mahir için bu durum içinden çıkılmaz bir hal almak üzeredir.

Haberin Devamı

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI



Yayınlanan ikinci tanıtımda ise Kara ailesinin mahalleliye veda ederek evlerinden taşındığı görüntüler yer verildi. Nazif Kara'nın, Mahir'in ölümünden sonra artık o evde yaşayamadıklarını belirten sözleri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Mahir Kara'nın mezar taşında ekrana gelen ölüm yılı dizide zaman atlamalarıyla uzun yılların geçtiğine dikkat çekti.

KARADAYI 115. FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMANI



İlk tanıtımda; Feride ve Kara ailesi, Mahir'in mezarı başında ekrana geldi. Mahir'e gözyaşlarıyla veda eden ailesinin görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Mahir ve Feride'nin oğullarının ilk kez ekrana geldiği tanıtımda küçük çocuğun Mahir'in mezarına çiçek koyması yürekleri dağladı.