Cadde Karadayı 97. bölümde Mahir, Turgut'u konuşturdu mu ?

Karadayı 97. bölümde Mahir, Turgut'u konuşturdu mu ?

09.02.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

Karadayı heyecan dolu bir yeni bölüm ile seyirci karşısına çıktı. ATV'de yayınlanan Karadayı dün akşam 97. bölüm ile nefes kesti. Mahir'den intikam almak isteyen kabadayılar Nazif babayı öldürdü mü? Karadayı son bölüm ve detaylar haberimizde...

Karadayı 97. bölümde Mahir, Turgutu konuşturdu mu

Turgut'un elini kolunu sallayarak çıkması Mahir'in kanına dokundu. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin oldu. Feride'nin uyarılarını dinlemeye ne sabrı ne de gücü kaldı. Ne olursa olsun Turgut'a gerçekleri itiraf ettirmeye kararlı. Elinde silahla Turgut'un kapısına dayandı.

Haberin Devamı

Mahir, Turgut'u konuşturabildi mi? Turgut, Mahir'i çok iyi tanımaktadır ve bir adım önde olmak için ince bir plan yapmıştır. Belgin de ona yardım edecektir. Turgut ve Belgin planlarını gerçekleştirebilecek midir? Mahir'i her taraftan sıkıştırıp can evinden vurmaya kararlı olan Turgut'un başka bir planı daha var. Belgin'in Kütük Nail'i ikna etmesini sağladı. Nail Nazif'le ilgili planlarını gerçekleştirebildi mi?

Seyis'e hayır diyen İlknur çok kötüdür. Songül ablasının halini görünce nedenini öğrenmek için ablasını zorlar. İlknur babası ve abisini çiğneyip bir kabadayı ile evlenemeyeceğini kız kardeşine anlatır. Acı içindedir. Çünkü Seyis'e aşıktır. Songül itiraz eder. Ne olursa olsun aşkının peşinden koşmasını ister. Songül İlknur'u ikna edebildi mi?

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadayı 97. Bölüm 2. fragmanı:



Karadayı 97. Bölüm 1. fragmanı: