Cadde Karadayı 98. son bölümünde neler oldu? - İzle

Karadayı 98. son bölümünde neler oldu? - İzle

17.02.2015 - 16:42 | Son Güncellenme:

Karadayı 98. son bölümü ile izleyiciyle buluştu. Ekranlarda büyük merakla beklenen Karadayı dizisi son bölümü gündeme bomba gibi düştü. Mahir'ın babasına yapılan işkence tüm seyirciyi hüzne boğdu. Dizinin son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm framganı ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Karadayı 98. son bölümünde neler oldu - İzle

Ekranların merakla beklenen Karadayı yepyeni bir bölümüyle seyircisiyle buluştu. Sevilen dizi yine soluksuz izlendi. Mahir Turgut'a hayatında hiç görmediği bir ders verdi. Feride ise Mahir'i gizli gizli takip etti. Dizi hakkında yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Mahir demir parmaklıklar arkasında babasının kaçırıldığını öğrenmiştir ve çılgına dönmüştür. Kaçmayı bile göze almıştır. Bu sırada gelen haberle şaşkına döner. Turgut ondan şikayetçi olmamıştır. Mahir çıkar çıkmaz Nail’in peşine düşer ve kabadayıların yakasına yapışır. Seyis ve Sosyete durumdan haberdar olmadıklarını anlatırken Nail’den haber gelir. Nail hapisteki oğlunu kaçırıp getirmesine karşılık Nazif’i Mahir’e verecektir. Mahir, babası için, gerçek bir suçluyu adaletten kaçırıp, suç işlemek zorundadır. Mahir, Nail’in oğlunu kaçırıp babasına kavuşabildi mi?

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



TURGUT'UN PLANI İŞLER

Savcı Turgut'u alıkoyan Mahir, Korkut'a gerçek kimliğini itiraf ettirmeye çalışsa da bunu başaramaz. Belgin'in ihbarıyla Mahir, Turgut'u alıkoyduğu yerde yakalanır. Turgut hastaneye kaldırılırken Mahir ise gözaltına alınır. Tüm bu gelişmeleri ise Feride bir köşeden izlemektedir.

MAHİR CENDEREDE

Nail ise Mahir'den intikam almak için Nazif Baba'yı kaçırır. Haberi duyan Mahir'in ise bir kez daha babası için eli kolu bağlı biçimde karakoldadır.

KARADAYI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Turgut'un elini kolunu sallayarak çıkması Mahir'in kanına dokunmuştur. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin olmuştur. Feride'nin uyarılarını dinlemeye ne sabrı ne de gücü kalmıştır. Ne olursa olsun Turgut'a gerçekleri itiraf ettirmeye kararlıdır. Elinde silahla Turgut'un kapısına dayanır. Turgut, Mahir'i çok iyi tanımaktadır ve bir adım önde olmak için ince bir plan yapmıştır. Belgin de ona yardım edecektir. Mahir'i her taraftan sıkıştırıp can evinden vurmaya kararlı olan Turgut'un başka bir planı daha vardır. Belgin'in Kütük Nail'i ikna etmesini sağlamıştır.

Seyis'e hayır diyen İlknur çok kötüdür. Songül ablasının halini görünce nedenini öğrenmek için ablasını zorlar. İlknur babası ve abisini çiğneyip bir kabadayı ile evlenemeyeceğini kız kardeşine anlatır. Acı içindedir. Çünkü Seyis'e aşıktır. Songül itiraz eder. Ne olursa olsun aşkının peşinden koşmasını ister.