Cadde Karadayı'da Mahir artık bir kabadayı!

Karadayı'da Mahir artık bir kabadayı!

06.10.2014 - 16:51 | Son Güncellenme:

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı reyting rekortmeni Karadayı'da dün akşam; Mahir, kabadayı aleminde büyük bir ün kazandı. Son bölümde Mahir Kara, racona uymak için her kabadayı gibi el öptürmeye ve haraç almaya başladı.

Karadayıda Mahir artık bir kabadayı

Dizinin yeni bölümünde; adeta bir kabadayı gibi yaşamaya başlayan Mahir, Boksör Hilmi'yi devirerek mıntıkasını ele geçirdi. Böylece bir mıntıka sahibi olan Mahir Kara, içten içe bu durumu kabullenmese de racona uymak için her kabadayı gibi el öptürmeye ve haraç almaya başladı. Alemde sözünü geçirme yolunda basamakları tek tek çıkmaya başlayan Mahir, yeni bölümde hedefindeki isimlerden Kütük Nail (Hüseyin Soyaslan) ile tanışmak istedi.

KARADAYI SON BÖLÜM İÇİN TIKLA


Sevdiği kadın Feride'yi ve ailesini geride bırakarak Beyefendi'ye ulaşmak için suç dünyasına bir kabadayı olarak giren Mahir acaba planında başarılı olacak mı? Mahir Kütük Nail ile tanışabilecek mi?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARADAYI” merakla beklenen son bölümüyle Pazartesi saat 20.00’de Atv’de ekrana geldi.

FRAGMAN 1



FRAGMAN 2