Cadde Karadayı son bölümde heyecan doruktaydı

Karadayı son bölümde heyecan doruktaydı

30.11.2014 - 09:48 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının fenomen dizisi Karadayı 87. bölümü nefes kesti. Yayınlandığı günden beri reyting rekortmenliğini kaptırmayan fenomen dizini son bölüm detayları haberimizde...

Karadayı son bölümde heyecan doruktaydı

Ekranların sevilen dizisi Karadayı Dizisi bu hafta 87. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizide Mahir ve Orhan'ın karşılarına dikilir. Acılı babasının oğullarına bir çift lafı vardır. Mahir ve Orhan'ı derinden sarsacak bu olay Karadayı yeni bölümde yine yürekleri dağlayacak.

Mahir'i adım adım takip eden Orhan, bugüne kadar abisinin gölgesinde yaşamanın intikamını almak için kendince böyle bir yol seçer. Aslında kabadayı olmadığını kanıtlamaya çalışan Orhan eline birçok ipucu ve bilgi geçirir. Tüm bunları abisini bitirmek için kullanmak isterken hiç ummadığı bir olay ile karşı karşıya kalacaktır. Karadayı'da Nazif Kara oğullarının karşısına çıkar ve içinden onşar ile ilgili geçen olumsuz ne varsa bir bir söyler. Mahir ve Orhan için bu cümleler tam bir yıkım olacak. Fakat iki kardeş her ne kadara gittikleri yolun yanlış olduğunu anımsasalarda, yolun sonundaki amaçlarında geriye dönmezler.

Karadayı'da Mahir sevdikleri için canını vermeye hazırdır. Fakat bunu bir türlü Orhan'a anlatamamıştır. Orhan girdiği alemde hiç ummadığı bir anda çok büyük bir darbe alacaktır. Öldürülürcesine dövülen Orhan'ın imdadına yine Karadayı yetişir. Peki Mahir kardeşini kurtarabilecek midir? Nazif Kara çocuklarını tekrar bir araya toplayıp, ailesi ile mutlu mesut yaşantısına devam edebilecek midir?

Haberin Devamı

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Atv yayınlanan reyting rekortmeni dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı popüler dizisi Karadayı'nın kadrosuna Serhat Özcan da dahil oldu. Deneyimli oyuncu dizide kabadayıların Mahir'den öldürmesimi istediği Haydar karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLE


KARADAYI'DA BU HAFTA

Bir gecekondu mahallesini ortadan haksız bir şekilde kaldırarak, evlerini yıktırmak isteyen Mehmet Saim, görevi yerine getirmesi için Sosyete Yusuf'la anlaşacak. Sosyete Yusuf ilk olarak, gecekondu sahiplerine evlerini yok pahasına satmamaları için destek olan Haydar'ı ortadan kaldırtmaya karar verecek ve Mahir'den haydar'ı öldürmesini isteyecek.

Gecekondu mahallesine giderek Haydar'la tanışan Mahir, Haydar'ı öldürecek mi yoksa evlerinden yok pahasına çıkartılmaya çalışılan bu insanlara yardım mı edecek?

'Karadayı'ların Grek gecesi'

Reyting rekorları kıran 'Karadayı' dizisi oyuncusu İrem Kahyaoğlu, yeni yaşını önceki gün set arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ela Maçka Taverna'da düzenlenen partiye Bergüzar Korel ve Melike İpek Yalova da katıldı. Grek müziğin ünlü ismi Rita Mahrani'nin şarkılarıyla eğlenen ekipten Bergüzar Korel, şarkıcının kendisine uzattığı mikrofona kayıtsız kalmadı. Bir şarkının nakarat kısmını seslendiren Bergüzar Korel, sesiyle konuklardan tam not aldı.

Karadayı son bölümde heyecan doruktaydı


2. Fragman



1. Fragman