Cadde Karadayı son bölümde kalp krizi şoku!

Karadayı son bölümde kalp krizi şoku!

11.11.2014 - 08:13 | Son Güncellenme:

ATV'de büyük beğeniyle izlenen Karadayı 84. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde "Nazif Baba" karakterinin kalp krizi geçirmesi izleyenleri hüzne boğdu. Son bölüm ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde bulabilirsiniz...

Karadayı son bölümde kalp krizi şoku

Karadayı'nın dün akşamki bölümüne Nazif Baba'nın kalp krizi damga vurdu. Birden rahatsızlanan Nazif Baba'nın hastaneye kaldırılması izleyenleri de heyecanlı ve duygusal bir bekleyişe sürükledi.

Karadayı'nın yeni bölümünde Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Nazif Baba" karakterinin kalp krizi geçirmesi izleyenleri hüzne boğdu.Babasının hastaneye kaldırıldığını öğrenen Mahir, apar topar hastaneye koştu. İlknur'u babasının başında bulan Mahir, önce sarsıldı ardından İlknur'a teselli verdi.

Doktorların acil müdahale ettiği Nazif Baba yoğun bakıma alınır. Nazif Baba'nın kalp krizi geçirdiğini Ayten'den öğrenen Feride de soluğu hastanede aldı. Doktor Nazif Baba'nın durumunun kritik olduğunu Mahir ve İlknur'a anlatır. Dizi karakterleri kadar izleyenleri de hüzünlendiren o sahnelerin ardından Nazif Baba'nın iyileşip iyileşmeyeceği merak ediliyor.

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından...

Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLE

2. Fragman



1. Fragman