Cadde Karadayı son bölümü ekrana kilitledi!

Karadayı son bölümü ekrana kilitledi!

23.12.2014 - 10:55 | Son Güncellenme:

Karadayı 90. bölümü Atv'de ekrana geldi. Dizi son bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Bu bölümünde de aksiyon dolu sahneler eksik olmadı. Mahir kabadayılar tarafından masadan atıldı. Karadayıların güvenini kaybeden Mahir'in ne gibi bir yol izleyeceği merak ediliyordu...

Karadayı son bölümü ekrana kilitledi

ATV'nin merakla beklenen dizisi Karadayı dün akşam son bölüm ile ekrana geldi. Peki dizide Mahir dosyayı bulup Belgin'e zamanında götürmeyi başarabilecek midir? Mahir adamları bulup alyansı alabilecek midir? Bu olay baba oğul arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir? Ayten'in Sosyete'nin imasına karşısında tavrı ne olacaktır? Ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

Kabadayıların masasından atılan Mahir başa dönmüştür. İntikamı için geri adım saydığı bu durumun içinden çıkmanın yollarını aramaktadır. Belgin Mahir'in sıkışıklığından faydalanmak ister. Aralarındaki anlaşmayı hatırlatır ve Mahir'e istediği dosyayı getirmesi için ertesi günün gecesine kadar süre tanır. Aksi halde kabadayılara gidip Mahir'in aslında içlerinden birinin peşinde olduğunu anlatacaktır.

Mahir'in Belgin'i durdurabilmesi için Vehbi'nin polis tarafından korunan evine girmesi ve dosyayı bulması gerekmektedir. Feride her zaman ki gibi sevdasına yardım edecektir. Mahir'le hesaplaştıktan sonra öfke ve acıyla evine doğru giden Nazif'in yolunu serseriler keser.

Nazif'in üstünde para bulmayınca da parmağındaki alyansa göz dikerler. Nazif vermemek için var gücüyle mücadele etse de adamlar alyansı almayı başarır. Mahir babasının başına gelenleri öğrenir ve adamların peşine düşer.

Haberin Devamı

Ayten'in sahne hazırlıkları son sürat devam etmektedir. Çıkış şarkısı bulunmuştur. Ayten heyecanla stüdyoya girip şarkısını okur. Sosyete yaptığı iyiliklerin karşılığını beklediğini ima eder.

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARADAYI YENİ BÖLÜM FRAGMANI