Cadde Karadayı son bölümü ile bu hafta ikinci sırada yer aldı

Karadayı son bölümü ile bu hafta ikinci sırada yer aldı

10.12.2014 - 11:32 | Son Güncellenme:

ATV'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen ve günün reyting birinciliğini kimseye kaptırmayan Karadayı dizisi yayın gününde dengeler değişti. Total grubunu her hafta birinci olarak tamamlayan Karadayı ise bu hafta son bölümü ile ikinci sırada yer aldı.

Karadayı son bölümü ile bu hafta ikinci sırada yer aldı

Geçen sezondan itibaren Pazartesi günlerinin reyting birinciliğini kimseye kaptırmayan ATV’nin sevilen dizisi Karadayı tahtından indi! 8 Aralık Pazartesi akşamı reyting sonuçlarında, Star TV’de 2. bölümüyle ekrana gelecen Paramparça dizisi hem Total hem de AB grubunda birinci oldu.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı “Paramparça” iki grupta reytinglerde birinciliğe oturdu.

Paramparça dizisi Pazartesi dengelerini değiştirdi

Paramparça; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 7,26 reyting ve yüzde 17,83 izlenme payı, tüm kişilerde de yüzde 7,72 reyting, yüzde 18.75 izlenme payı ile milyonları ekran başına kilitledi ve yine günün en çok izlenen dizisi oldu. Endemol Türkiye’nin yapımını üstlendiği dizi farkında olmadan birbirlerinin çocuklarını büyüten Cihan ve Gülseren’in büyük aşkını anlatıyor. Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, senaristliğini ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizi her Pazartesi 20.30’da Star’da.

Haberin Devamı

Karadayı son bölüm özeti

Heyecanın hız kesmediği dizinin yeni bölümü yine gündeme bomba gibi düşecek. Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır.

Nazif Kara oğullarının karşısına çıkar ve içinden onşar ile ilgili geçen olumsuz ne varsa bir bir söyler. Mahir ve Orhan için bu cümleler tam bir yıkım olacak. Fakat iki kardeş her ne kadara gittikleri yolun yanlış olduğunu anımsasalarda, yolun sonundaki amaçlarında geriye dönmezler.

Herkesten gizli aşklarını yaşamaya başlayan Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır. Feride'nin huzursuzluğunu bile bile Belgin'e evet demek zorunda kalan Mahir bir an önce dosyayı bulup Belgin'e vermeyi planlamaktadır. Yasin'in yardımıyla Vehbi'den dosyayı almanın yollarını ararlar.

Mahir dosyayı bulup Belgin'i susturmayı başarabilecek midir? Belgin konusunda kuşkuları iyice artan Feride, Vehbi'ye yemek teklifinde bulunur. Böylece Belgin'den olay hakkında daha net bilgiler alabileceğini ve yardımcı olabileceğini söyleyerek Vehbi'yi ikna eder.

Feride'ye hayır diyemeyen Vehbi Belgin'e birlikte yemek yiyeceklerini ve dikkatli olmasını söyler. Belgin ve Vehbi'yle buluşmaya giden Feride büyük bir sürprizle karşılaşır. Feride'yi şoke eden olay nedir? Nail'in tehdidi karşısında zor durumda kalan rektör Osman'dan savunma ister. Savunma kurul tarafından değerlendirilecektir. Kurulun alacağı karar bedir? Osman okuldan atılacak mıdır? Haydar'ın mütahite saldırması Mahir'in planlarını bozmuştur.

Handa yaşayan gecekonducular için bir çıkış yolu ararken olayın kontrolünden çıktığını anlar. Mahir Belgin'den kabadayıların Haydar'ı öldürmeye karar verdiklerini ve bu işi kendilerinin halledeceğini öğrenir. Haydar'ı kaçmaya ikna eder ve pasaja saklar. Haydar'ı öldürmek için görevlendirilen kişi pasajda olduklarını öğrenir ve oraya gider. Mahir Haydar'ı koruyabilecek midir? Haydar'ı öldürmek için görevlendirilen kişi kimdir?

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

KARADAYI YENİ BÖLÜM FRAGMANI