Cadde Karadayı son bölümünde Mahir intikam almaya başladı

Karadayı son bölümünde Mahir intikam almaya başladı

13.10.2014 - 11:07 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarının tartışmasız bir numarası olan Karadayı, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ATV'de yayınlandı... Tek amacı kabadayılara ulaşmak ve onlarla aynı masaya oturmak olan Mahir locaya girmeyi başaramaz. Üstelik buna sebep olan kişi de sadece onun iyiliğini düşünen sevdasıdır.

Karadayı son bölümünde Mahir intikam almaya başladı

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'da bu hafta, Mahir Kara kabadayılarla aynı masaya oturmak için hayatını tehlikeye atacak. Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne; Mahir'in planları, Feride'nin yaptırdığı baskınla alt üst olacak.

Feride bilmeden Mahir'in bütün planlarını alt üst etmiştir. Mahir'in amacına ulaşmasındaki engellerden biri olmuştur. Hakime ile nişanlı olduğunu öğrenen kabadayılar, Mahir'in devletle çalışıyor olmasından şüphelenmiştir. Mahir'in o locaya girmesi ve onlarla aynı masaya oturabilmesi için başka bir plana ihtiyacı vardır.

Hakime Feride ile ayrılmasına rağmen kabadayı dünyasında adı devletle anılmaya başlayan Mahir, bu durumu düzeltmek ve hedefindeki kabadayılara ulaşmak için daha büyük oynamaya karar verecek. Heyecan dolu yeni bölümde, kabadayıların kaçak mallarını kaçırmaya karar veren Mahir'in hayatı büyük bir tehlikeye girecek.

Mahir, planında başarılı olacak mı?, Kabadayılara meydan okuyan Mahir'in hayatı nasıl tehlikeye girecek?, Mahir, amacına ulaşarak, hedefindeki kabadayılarla aynı masaya oturabilecek mi?

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜMÜ



1. FRAGMAN



2. FRAGMAN



3. FRAGMAN