Cadde Karadayı yeni bölümde şok eden ölüm kararı!

Karadayı yeni bölümde şok eden ölüm kararı!

17.10.2014 - 12:04 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Karadayı yeni bölümü ile ekrana kilitleyecek. Kabadayıların karşısına dikilen Mahir için zor günler başlıyor. Karadayı'da alınan infaz kararı Mahir'i nasıl etkileyecek merakla bekleniyor.

Karadayı yeni bölümde şok eden ölüm kararı

Son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Mahir’in tek amacı kabadayılara ulaşmak ve onlarla aynı masaya oturmaktır. Bunun için çok çabalasa da locaya girmeyi başaramamıştır. İstediğini elde edememesinin sebebi ise sevdasıdır. Feride istemeyerek de olsa Mahir’in planlarını bozmuştur ve onun planlarına ulaşamamasına neden olan engellerden biri haline gelmiştir.

Kabadayılar onun Hakime ile nişanlı olduğunu öğrenmişlerdir ve Mahir’in devlet ile ortak çalışabiliyor olabileceğinden şüphelenmeye başlamışlardır. Mahir ise locaya girmek için daha farklı bir yola ihtiyacı olduğunu düşünmeye başlamıştır.

Onun yeni planı ne olacaktır? Yoksa bu sevdadan vazgeçip başka bir yola mı gidecektir? Amacına ulaşmak için her yolu deneyecek midir?

Feride ise Mahir’in her gün kendisinden biraz daha uzaklaştığını düşünmeye başlamıştır. Ondan vazgeçip geçmediğini bilmemektedir ve Feride, Mahir’den bir hareket, işaret beklemektedir. Mahir, Feride’ye karşı bir adım atacak mıdır?

Mahir’in mıntıkasında yer alan güzellik salonu Belgin adlı bir kadına aittir ve Belgin sık sık Mahir’in adını duymaya ve onunla karşılaşmaya başlamıştır. Belgin’in güzellik salonuna bir gün bir gelir ve ona silah çeker. Mıntıkasındaki herkesi korumakla yükümlü Mahir, bu durum karşısında ne yapacaktır?

Haberin Devamı

Yeni bölüm 1. fragman

Yeni bölüm 2. fragman