Gündem Karagül 101. son bölümde bambaşka bir acı-İzle

Karagül 101. son bölümde bambaşka bir acı-İzle

24.12.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

Karagül dizisi izleyicilerine yepyeni yeni bölümlerle gelmeye devam ediyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Karagül'ün dün akşam yayınlanan bölümünde yine heyecan doruğa çıktı. İşte Karagül yeni bölümden detaylar..

Karagül 101. son bölümde bambaşka bir acı-İzle

Karagül 101. bölümüyle ekranlara geldi. Fox Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Karagül'ün dün akşam yayınlanan bölümünde yine heyecan doruktaydı. İşte Karagül 101. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal’a ve fabrikaya yönelten Baran, çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen annelerinin ve kız kardeşi Maya’nın hayatını da tehlikeye atmış olur. Fabrikayı saran alevlerden ya hep birlikte kurtulacaklar ya da o alevlere beraber teslim olacaklardır.
Şamverdi ailesinin her bir üyesi bu yangından kaderine düşen yıkımı yaşamak zorunda kalırken, bir zamanlar avlusunda türküler söylenen konak, meskeni olduğu nice sır ve günahın bedeli ödercesine, doğan yeni günde bambaşka bir acının çığlığıyla sarsılacaktır.
KARAGÜL 101. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL 100. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Hayatının en büyük yalanını öğrenen Baran için artık yüzleşme zamanı gelip çatar. Diğer yandan konakta gergin bekleyiş ve Ebru ile Narin arasındaki kavga devam etmektedir. Baran’ın konağa gelmesiyle birlikte büyük hesaplaşma başlar.Bu hesaplaşmadan en büyük payı Kadriye alır.Kadriye, konağın sırlarla örülü duvarları arasında en büyük günahına doğru adım adım yaklaşmaktadır.