Gündem Karagül 124. son bölümde mahkeme şoku!- İzle

Karagül 124. son bölümde mahkeme şoku!- İzle

03.06.2016 - 09:33 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranlarının Cuma akşamları sevilen dizisi Karagül nefes kesen son bölümüyle ekrana geldi. Karagül'den hayranlarına kötü haber geldi. Karagül 125. bölüm ile final yapacak. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı? İşte Karagül son bölüm ve detaylar...

Karagül 124. son bölümde mahkeme şoku- İzle

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı karagül 124. son bölüm ile ekrana geldi. Sevilen dizi Karagül 125. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

KARAGÜL 124.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır. Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

Haberin Devamı

KARAGÜL 124. BÖLÜM FRAGMANI

Karagül dizisinde çekimler sona erdi

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı ”Karagül” dizisi 2 bölüm sonra 125. bölümde ekran macerasını sonlandıracak. Sevilen dizinin Gaziantep’teki çekimleri de sona erdi. Karagül’ün oyuncuları son set gününde biraraya geldi.

”Karagül” 125. bölümüyle 10 Haziran 2016 Cuma akşamı 20.00’da FOX’ta final yaparak ekranlara veda edecek.

Ünlü oyuncu Mesut Akusta evleniyor!

Karagül 124. son bölümde mahkeme şoku- İzle

Esra Erol ile eşi İdris Özbir’in tanıştırdığı Mesut Akusta-Şafak Özbir çifti, cuma günü Beykoz'daki bir otelde düğün yapacak.

Ünlü oyuncu Mesut Akusta, 2014 yılında nişanlandığı, Esra Erol’un görümcesi Şafak Özbir’le cuma günü dünya evine girecek. Sunduğu evlilik programıyla tanınan ve bugüne kadar 300’ün üzerinde kişiyi evlendiren Erol ile eşi İdris Özbir’in tanıştırdığı çiftin düğünü, Beykoz'daki bir otelde yapılacak.

OYUNCULAR

Ebru Şamverdi
Ece Uslu

Baran Şamverdi
Mert Yazıcıoğlu

Kendal Şamverdi
Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi
Şerif Sezer

Maya Şamverdi
İlayda Çevik

Ada Şamverdi
Ayça Ayçin Turan

Kenan
Saruhan Hünel