Gündem Karagül 125. son bölüm sezon finali ekrana kilitledi! - İzle

Karagül 125. son bölüm sezon finali ekrana kilitledi! - İzle

11.06.2016 - 09:45 | Son Güncellenme:

Karagül 125. son bölüm ile sezon finali yaptı. Heyecanın dorukta olduğu Karagül 125. bölümde Kendal’ın en büyük cezası olan olan vicdanıyla hesaplaşma günleri gelip çatmıştır. İşte Karagül dizisi ile ilgili detaylı bilgiler...

Karagül 125. son bölüm sezon finali ekrana kilitledi - İzle

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı karagül son bölüm ile ekrana geldi. Sevilen dizi Karagül 125. bölümde final yaparak ekranlara veda etti. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜM ÖZETİ

Kendal’ın en büyük cezası olan olan vicdanıyla hesaplaşma günleri gelip çatmıştır. Bu güne kadar yaşadığı ve yaşattığı zulmü yine de anasının kucağına dindirmeye çalışırken, Kadriye Ana, kendi elleriyle yarattığı cehennemde yanan oğlunun acısına dayanabilecek mi? Ebru bıkmadan usanmadan çocuklarını bir arada tutmaya çabalamaktadır. Açılan yaralar, gidenlerin acısıyla baş etmeye çalışan Baran eline geçen son mektupla birlikte öğrendiklerinden sonra Ebru'ya “Anne” diyebilecek mi?Bilinmezden gelen ayak seslerinin sahibi kim?“Karagül ekibi olarak 4 sezon boyunca sizlere elimiz erdiği, gücümüz yettiğince bir hikaye anlatmaya çalıştık... Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse birebir olumlu veya olumsuz bir çok eleştiri ve övgü aldık... Hepsini de aldık başımızın üzerine koyduk... Biz hikayemizi ve izleyicimizi çok sevdik... “Hikaye anlatanın değil dinleyenindir....” diyoruz... Hikayemize ve hikayenize sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz...”

Haberin Devamı

KARAGÜL 125. FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

OYUNCULAR

Ebru Şamverdi: Ece Uslu
Kocası Murat’ın iflası ve ölümünden sonra dünyası alt üst olan Ebru, İstanbul’daki şatafatlı hayatını geride bırakıp üç çocuğu ile birlikte Halfeti’ye yerleşmek zorunda kalır. 20 yıldır görmediği Şamverdiler’le birlikte aynı konakta, her şeye rağmen aile olmaya çalışırken, Halfeti ve Şamverdiler konağı, Ebru’ya yeni sırlar ve yeni acılar getirir. Teyzesinin kızı olarak tanıdığı Narin’in kocasının ilk karısı olduğunu öğrenmesiyle başlayan bu sırlar yumağı, Ebru’nun sınırlarını zorlayacak kadar ileri gider. Narin’in, Murat’tan olduğunu zannettiği Baran’ın, 19 yıl önce öldü bildiği oğlu olduğunu öğrenmesiyle birlikte Ebru için artık Halfeti bir ev bir yuva değil, kime inanacağını ve güveneceğini bilmediği bir cehennem olup çıkar.

Baran Şamverdi: Mert Yazıcıoğlu
Baran, Halfeti’de amcası ve babaannesinin himayesinde annesiyle birlikte yaşamanı sürdürürken babasının ölümü herkes gibi onu da derinden etkiler. Yıllardır baba hasretiyle yanıp tutuşan Baran, babasına kavuşamadan onu kaybeder. Diğer yandan bu güne hep merak ettiği ve bir türlü tanımadığı kardeşleri ve babasının ikinci karısı olan Ebru gelip, konağa yerleşirler. Doğu’nun erkek egemen dünyasında amcası Kendal’ı rol model alarak büyüyen Baran, annesi ve amcasının da etkisiyle Ebru’yu kendine düşman beller.

Haberin Devamı

Kendal Şamverdi: Mesut Akusta
Kendal Şamverdi, babasından kalan ağalık mirasını hakkıyla taşımak için bu güne kadar canını dişine takıp çalışmıştır. Ancak babası Mehdi için Murat, daima daha kıymetli ve daha özel olur. İçten içe kardeşine olan düşmanlığı perçinlenir. Erkek torun isteyen Mehdi’ye sağlam bir varis veremeyen Kendal bunun ağırlığı altında ezilirken, kader Kendal’dan yana kozunu oynar. Murat İstanbul’da aşık olduğu kadın olan Ebru ile evlenebilmek için ilk doğan oğlunu tabiri caizse Mehdi’ye ve Şamverdiler’e kurban olarak sunar ve oğlu karşılığında özgürlüğünü satın alır. Bu noktadan sonra Baran’ı da evladı gibi sahiplenen Kendal için her şey düze çıkar.


Kadriye Şamverdi: Şerif Sezer
Kadriye Ana, doğunun gizemli topraklarında, kah acılarını kah tecrübelerini hayat süzgecinden geçirerek yaşama bilgece yaklaşan bir toprak kadınıdır. Kocası Mehdi’ye olan yürekten bağlılığı onu, onay vermemesi gereken bir sırra ortak eder. Baran’ın anasından çalınmasına... Bu sır Kadriye için ilk zamanlarda o kadar rahatsız edici olmasa da yıllar içinde bir acıya dönüşüp Kadriye’yi yiyip bitirmeye başlar. Murat’ın ölümüyle birlikte konağa gelen Ebru, sırrı bilen Kadriye Ana’yı iyice arada bırakır. Bir yanda kızı gibi büyüttüğü Narin, diğer yanda Ebru... Ebru’nun Kadriye’ye bir ana gibi yakınlaşması Kadriye’yi iyice kahreder. Ancak bu süreç içinde Kadriye Ana’da kendi sırrı ile yüzleşmek zorunda kalır. Sırlarıyla ölen kocası Mehdi, kız kardeşi Fikriye’yi de hamile bırakmış ve konaktan göndermiştir.