Gündem Karagül 125. final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Karagül 125. final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

05.06.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Karagül yayınlanan son bölümde izleyiciyi ekrana kilitledi. Büyük heyecanla beklenen Karagül 125. final bölümü fragmanı yayınlandı mı? İşte Karagül ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Karagül 125. final bölümü fragmanı yayınlandı mı

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı karagül 124. son bölüm ile ekrana geldi. Sevilen dizi Karagül 125. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Karagül 125. final bölümü fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

KARAGÜL SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARAGÜL 124. BÖLÜM ÖZETİ

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır. Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

Haberin Devamı

Karagül 125. final bölümü fragmanı yayınlandı mı

KARAGÜL HAKKINDA

Baran’ın oğlu olduğunu gerçeğini öğrenen Ebru, oğlunu geri alabilmek için kıyasıya bir savaşa girer. Artık Ebru’nun tek bir hedefi vardır, dört çocuğunu da alıp Halfeti’den gidebilmek. Ancak başta Kendal ve Narin olmak üzere karşısına çıkan engeller yüzünden bu, zannettiği kadar kolay olmayacaktır. Ebru, öldü zannettiği oğlu Baran’a kavuşabilmek için yanıp tutuşurken, bir yandan da savrulan diğer çocuklarını yeniden bir araya getirebilmek için mücadele eder.Kadriye Ana, hayatının en büyük günahı olan bu sırla başlayan ve geçmiş günahları ile yüzleşmesi sırasında, konakta ki herkes bir yana savrulur. Kenan, kurduğu intikam planını adım adım ilerletirken, Kendal hiç beklemediği alanlardan sıkışmaya başlar ve konak kadınlarının da savaş silahı olacağı bu mücadelede en büyük zaafı ile vurulur.

Yapımcı: Şükrü Avşar
Senarist : Erkan Birgören
Genel Koordinatör: Murat Çiçek
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Turhan
Görüntü Yönetmeni: Kayhan Yılmaz
Yapım Koordinatörü: Fatih Yılmaz
Yardımcı Yönetmen: Günay Günaydın
Cast Direktörü: Hülya Çelen
Görüntü Yönetmeni: Yüksel Varol
Yapım Tasarımcısı: Erol Taştan
Sanat Yönetmeni: Osman Özcan
Set Amiri: Serdal Özdemir

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Ebru Şamverdi
Ece Uslu

Baran Şamverdi
Mert Yazıcıoğlu

Kendal Şamverdi
Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi
Şerif Sezer

Maya Şamverdi
İlayda Çevik

Ada Şamverdi
Ayça Ayçin Turan

Kenan
Saruhan Hünel

Mesut Akusta kimdir?

(d. 22 Şubat 1964) Türk oyuncu. Konya'da doğdu. Babasının ölümü üzerine Ankara'ya taşındılar. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara'da yaptı. Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı. Ankara'da çocuk oyunu ile tiyatroya başladı.1992 yılında Hadi Çaman Yedi Tepe oyuncularına katıldı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide oyununda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vurdular ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzakerelerde yer aldı.

Sinemaya Yanlış Saksının Çiçeği ile başladı. Her Şey Çok Güzel Olacak, Eylül Fırtınası, Filler ve Çimen adlı filmlerde rol aldı.

Ayrıca 14 Ocak 2011 tarihinde kaza yapan Mesut Akusta büyük bir tehlike atlatmıştır