Cadde Karagül 65. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Karagül 65. Bölüm fragmanı yayınlandı!

30.12.2014 - 10:46 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin uzun soluklu dizisi Karagül Cuma günleri reytinglerdeki yerini kimseye kaptırmıyor. Heyecan dolu konusu ve usta oyuncu kadrosuyla ekrana kilitleyen Karagül 65. Bölüm fragmanını da yayınladı. İşte Karagül yeni bölümden ilk görüntüler..

Karagül 65. Bölüm fragmanı yayınlandı

Son bölümde neler olmuştu?

Haberin Devamı

Fırat tüm gerçekleri Ebru’ya söylemeye kararlı bir şekilde gelir. Ancak, Kadriye’nin geçirdiği kalp spazmını öğrenmesi ilk anda söylemesine engel olsa da Fırat bu kez başına geleceklerden habersiz, ne olursa olsun sonuna kadar gitmeye kararlıdır.

Bu kez abisinin kararlılığını gören Narin için kabus dolu günler kapıdadır. Buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Melek’in bulunması üzerine konak yeniden eski dengesine kavuşur. Ancak Kendal’ın, Melek’in kaçırılmasını namus davası haline getirmesi, Meleğin büyük isyanıyla birlikte, en başta Kadriye olmak üzere bütün konak kadınlarının tepkisine neden olur. Baran, evden ayrılan Ayşe’yi kolundan tutup avluya getirir. Baran yaptığının doğuracağı sonuçlardan habersizdir...

Haberin Devamı

Serdar’dan ayrılmaya çalışan Ada, sonuçlarını hiç düşünmeden kendisini büyük bir oyunun içine atar. Tüm bunlardan kendisini mesul tutan Maya’nın acısı gün geçtikçe artmaktadır.

KARAGÜL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karagül 65. Bölüm Fragmanı