Cadde Karagül 65. Bölüm ile ekrana kilitledi!

Karagül 65. Bölüm ile ekrana kilitledi!

02.01.2015 - 12:21 | Son Güncellenme:

Karagül bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile ekrana geldi. Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Karagül dün akşam 65. Bölüm ile ekrandaydı. Karagül'de neler yaşandı? İşte ayrıntılar..

Karagül 65. Bölüm ile ekrana kilitledi

Kendal, Mehdi bebek uğruna elini kana bulamaktan vazgeçmez. Her ne kadar, iz bırakmadan işini bitirdiğini düşünse de, kader bu kez Kendal’ı beklemediği bir yerden gözetlemekte ve ona bir sürpriz hazırlamaktadır. Ebru ve Baran, Fırat’ın kendilerini çağırması üzerine atölyeye giderler. Ancak gördükleri karşısında ikisi de şok olur.

Haberin Devamı

Ebru, bunun peşini bırakmamaya kararlıdır. Bu durum Baran ve Ebru’yu gün geçtikte yakınlaştırırken, Narin ve Kendal’ın endişe ve paniklerinin artmasına neden olacaktır. Melek, Sabri ile arasında geçenleri bir sır gibi saklamaktadır. Dedikoduların alıp başını gitmesi Kendal’ın namus damarını yeniden kabartır.

Kendal hiç kimsenin beklemediği bir adım atar. Bu, en başta Kadriye ve konak kadınlarını yeniden ayağa kaldırır. Ancak Kendal bu kez Baran’ı da karşısında bulur. Ada ile Emre’nin sürpriz bir şekilde yeniden karşılaşmaları ve Serdar’ın bu karşılaşmaya verdiği tepki hiç birinin hesap edemeyeceği kadar büyür. İşin içine Ebru, Oğuz ve Elif de karışır. Üzerindeki baskıya dayanamayan ve Maya ile Serdar’ın arasına sıkışıp kalan Ada, çareyi İstanbul’a kaçmakta bulur.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜM

Karagül 65. Bölüm Fragmanı