Cadde Karagül 78. bölümde Oğuz hapiste-izle

Karagül 78. bölümde Oğuz hapiste-izle

01.04.2015 - 12:23 | Son Güncellenme:

Karagül 78. bölüm fragmanında heyecan dolu dakikalar var. Kendal'ın planları ile Oğuz hapse girer. Oğuz'un kızı ise işin peşini bırakmaz. Kedanl'a kurulan tuzak hayatına mâl olacak mı? Karagül 78. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde..

Karagül 78. bölümde Oğuz hapiste-izle

Karagül yeni bölümü herkesi ekrana kilitleyecek. Ekranların sevilen dizisi Karagül 78. bölümü ile 3 Nisan Cuma akşamı Fox Tv ekranında..

Haberin Devamı

Kendal, Kadriye’nin yokluğunu fırsat bilerek Ebru ve kızları evden kovar. Kendal’ın çocuklara saldırması Ebru’yu çileden çıkarır. Kadriye, Kendal’a haddini bildirse de Ebru kez Kendal’a açıkça meydan okur. Kenan’ın konağa girmesiyle Kendal ilk şokunu yaşar.

Oğuz, meslekten istifa etmiş olsa da Kendal’ın yakasından ellerini çekmez. Fırat’ın ölümü ile ilgili olarak yakaladığı ip ucunun peşine düşer. Oğuz’un bu hamlesi, Kendal’ın ayağına basar. Kendal artık öfkesinin son noktasına gelmiştir. Oğuz için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plan yapar ve Oğuz’un sonunu hazırlar. Kenan, Kendal’ın dilinden konuşarak, güvenini kazandıktan sonra, büyük bir aile yemeği düzenler.

KARAGÜL 78. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı