Gündem Karagül 83. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Karagül 83. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

04.05.2015 - 13:38 | Son Güncellenme:

Karagül 83. bölüm fragmanında yer yerinden oynuyor. Bu hafta 83. bölüm ile ekrana gelecek olan Karagül'de neler yaşanacak merak konusu. Kendal Kenan'ın elinden kurtulabilecek mi? İşte Karagül yeni bölüm fragmanı..

Karagül 83. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Heyecan dolu bölümleri ile Karagül bu hafta 82. bölüm ile ekrana geldi. 83. bölüm fragmanı da yayınlayan Karagül yeni bölümde neler olacak? İşte Karagül yeni bölümde yaşanacaklardan ipuçları..

Haberin Devamı

KARAGÜL 83. BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümde neler oldu:

Kenan, Kendal için hazırladığı intikam planını ince ince işlerken, kazadan sonra ilk defa yüzleşirler. Kendal artık Kenan’ın kendisi için hazırladığı cehennemin ortasında kaldığını anlar. Kendal’ın yokluğu artık Şamverdi ailesini iyiyen iyiye etkilemeye başlar. Özlem’i kabul etmeyen Kadriye ana ne kadar dirense de fabrika ödemler yapılmadığı için dayanamaz ve kapanır.

Oğuz’un Narin için harekete geçeceğini öğrenen Deniz, ortalıkta tam anlamıyla bir kasırga gibi eser. Önce Narin’e sonra Baran’a içindeki her şeyi kusar. Bu durumdan haberi olmayan Baran delirir. Konağın ortasında annesine söylemediğini bırakmazken Ebru’da payını alır.

Artık yaşadıklarına dayanamayan Narin, büyük bir isyanın eşiğindedir. Tüm bu olayların tam ortasında kalan Ebru, her şeyi düzeltmek için çabalasa da her şey gittikçe iyileşeceğine sarpa sarmaya başlar ve Baran’ın okları Ebru’ya döner. Bu duruma sessiz kalmayan Ada ve Maya, annelerinin arkasında durur. Bu da kardeşler arasındaki yeni bir fırtınanın habercisidir.