Gündem Karagül final yaptı

Karagül final yaptı

09.06.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Ekranların en çok izlenen dizisi Karagül sezon finaline yaklaştı. 88. bölümü ile ekrana ara veren Karagül'de neler olacak? Nefesler tutuldu. Ebru çocuğu ile ilgili saklanan sırrı duyunca neler olacak merak konusu. İşte Karagül 88. bölüm sezon finali ayrıntıları..

Karagül final yaptı

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Karagül bu hafta 88. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. 3 sezon boyunca yayınlandığı akşamın en çok izlenen dizisi olan yapımın, başarısını gelecek sezona taşıyıp taşımayacağı ise merak konusu.

Haberin Devamı

88. bölüm ile sezon finali yapacak olan Karagül'de Ebru oğluyla ilgili gerçeği öğreniyor. Peki sonuçları ne olacak? Karagül 88. bölüm sezon finali 12 Haziran Cuma akşamı Fox TV ekranında..

KARAGÜL 88. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oğlunun mezarının boş olduğunu gören Ebru artık yayından fırlamış bir ok gibidir ve bunu sonuna kadar araştırır. Ve beklenmedik bir sonuca, oğlunun sözde mezarının Kendal tarafından alındığı bilgisine ulaşır. Artık, Ebru önüne kim ve ne çıkarsa çıksın durmamaya kararlıdır.

Soluğu Gaziantep’te Kendal’ın yanında alır. Ebru ve Kendal için büyük hesaplaşma günü gelip çatar. Ebru oğlunun peşinden koşarken, Narin İstanbul’da olan olaylardan habersiz bir şekilde Oğuz’la evliliğe doğru giden ilk adımı atmak için hazırlık yapmaktadır. Çocuklarına rağmen kararlı adımlarla birbirlerine doğru yürüyen Oğuz ve Narin’in söz gecesi, Baran’ın zamansız konağa dalmasıyla bölünür.

Haberin Devamı

Baran için gerçeklerle yüzleşme zamanı gelip çatar. Diğer yandan Kenan, Kendal’ı avucunda oynatmaya devam eder. Kendal, Kenan’la hesaplaşmak için Kenan’ın konağını basar. Ancak Kenan, Kendal’ın bütün hamlelerine rağmen kararlı bir şekilde ve ağır adımlarla hedefine doğru yürümektedir. Kendal artık iyice köşeye sıkışır.

KARAGÜL SON BÖLÜM İZLE