Gündem Karagül 89. bölüm fragmanında şok eden haber-izle

Karagül 89. bölüm fragmanında şok eden haber-izle

22.09.2015 - 12:00 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranının sevilen dizisi Karagül 89. bölüm ile yeni sezonda ekrana gelecek. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizide sürprizler bitmiyor. Karagül 89. bölüm fragmanı ve yeni sezon ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Karagül 89. bölüm fragmanında şok eden haber-izle

Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer ve Saruhan Hünel gibi isimlerin paylaştığı, geçen sezonun en çok izlenen dizisi Karagül yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.?

Haberin Devamı

Sezon finaliyle oldukça büyük beğeni toplayan dizinin yeni sezonda rakipleri karşısında nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor.? Karagül yeni sezon 89.bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı sezona başlayacaktı.

Fakat diğer hafta bayrama denk geleceği ve dizinin ara vermesi zorunlu olacağı için dizinin yeni sezon tarihi ertelendi. Dizi sezonu Ekim’in ilk haftası açacak. Karagül yeni sezonun ilk bölümüyle 2 Ekim Cuma günü 20.00'da Fox’ta!

KARAGÜL 89. BÖLÜM FRAGMANI
KARAGÜL YENİ SEZON 2. FRAGMANI
SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?
Oğlunun mezarının boş olduğunu gören Ebru artık yayından fırlamış bir ok gibidir ve bunu sonuna kadar araştırır. Ve beklenmedik bir sonuca, oğlunun sözde mezarının Kendal tarafından alındığı bilgisine ulaşır. Artık, Ebru önüne kim ve ne çıkarsa çıksın durmamaya kararlıdır. Soluğu Gaziantep’te Kendal’ın yanında alır.
Ebru ve Kendal için büyük hesaplaşma günü gelip çatar. Ebru oğlunun peşinden koşarken, Narin İstanbul’da olan olaylardan habersiz bir şekilde Oğuz’la evliliğe doğru giden ilk adımı atmak için hazırlık yapmaktadır.
Çocuklarına rağmen kararlı adımlarla birbirlerine doğru yürüyen Oğuz ve Narin’in söz gecesi, Baran’ın zamansız konağa dalmasıyla bölünür. Baran için gerçeklerle yüzleşme zamanı gelip çatar. Diğer yandan Kenan, Kendal’ı avucunda oynatmaya devam eder. Kendal, Kenan’la hesaplaşmak için Kenan’ın konağını basar.
Ancak Kenan, Kendal’ın bütün hamlelerine rağmen kararlı bir şekilde ve ağır adımlarla hedefine doğru yürümektedir. Kendal artık iyice köşeye sıkışır.