Gündem Karagül 93. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 93. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

27.10.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Karagül 93. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamı izleyici ile buluşacak olan Karagül'de Narin, Baran'ı kaybetme korkusuyla Ebru ve kendini tehlikeye atıyor. Karagül 93. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Karagül 93. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 93. bölümde yer yerinden oynayacak. Ebru, Baran'a gerçeği anlatacak mı? Narin, Baran'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yapacak. Hatta canını bile ortaya koyacak.

Haberin Devamı

Kenan, Kendal'ın elindeki tüm iş imkanlarını elde etmek için savaş açıyor. Kendal zor durumda..

Karagül 93. bölümü ile 30 Ekim Cuma akşamı FOX TV ekranında.

KARAGÜL 93. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebru ve Narin’in büyük hesaplaşması devam ederken, Narin Kendal’dan yardım ister. Kendal’dan istenen bu yardım Maya’nın tutuklanması ile sonuçlanır. Ancak planlananların aksine bu zor anlarında Baran, Ebru’yu yalnız bırakmamak için elinden gelen çabayı gösterirken, Narin’in attığı adım böylece yine kendi ayağına dolanır.

Kenan, sessiz ve derinden yürürken, Kendal’ın haberi olmadan yaptığı uzun vadeli ve boşluk bırakmadığı planı ağır ağır işlemekte, Kendal’ın büyük sonunu hazırlamaya devam etmektedir. Ayşe’nin babası olduğunu öğrenen Kasım, bu haberin şokuyla sarsılırken, diğer yandan Sibel’in hayatta kalması için de çırpınmaktadır.

Haberin Devamı

Sibel’in Kenan’ın elinde olduğunu anlayan Kendal yine Kendal’lığını yapar ve Ayşe ile tehdit eder. Kızını korumak pahasına her türlü tehlikeyi göze alan Kasım Ayşe’yi bulmak üzere yola düşer. Kasım, kendisini bekleyen tehlikeden habersiz hızla Ayşe’ye doğru koşmaktadır.