Cadde Karagül dizisinin son bölümünde hesaplaşma

Karagül dizisinin son bölümünde hesaplaşma

24.09.2014 - 15:24 | Son Güncellenme:

Karagül dizisinde babasını karşısında kanlı canlı gören Baran, bir süre gördüklerinin şokundan çıkamaz. Murat kendisiyle ilgili gerçekleri Baran’la paylaşsa da, Baran, Murat’ın hiç beklemediği bir tepki verir ve özleminin yerini öfke ve hesaplaşma duygusu alır.

Karagül dizisinin son bölümünde hesaplaşma

Murat, Baran karşısında ne yapacağını bilemez bir haldedir.Mahkeme, beklenmedik bir gelişmeyle birlikte ertelenir. Kendal, yeniden hapse döner. Murat Kendal’ın karşısına ilk defa hapishanede çıkar. Artık iki kardeş arasındaki büyük hesaplaşmanın zamanı gelmiştir. Diğer yandan Özlem, Kendal’ın yokluğunu fırsat bilir ve başına gelebileceklerden habersiz, özgürlüğünü ilan eder. Tüm bu gelişmelerden sonra Ebru yeniden, çocukları ve mücadele etmek zorunda olduğu hem maddi hem manevi problemlerin arasında sıkışıp kalır. Kendal’ın, Baran’ı mahkemede açıklama girişimiyle Narin’in korkuları yeniden tetiklenir. Bitmek bilmeyen kabuslarının başlangıcı olur.Ancak, bütün konak halkını, dengelerini alt üst edecek ve öğrendikleri gerçekleri yeniden sorgulatacak bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

KARAGÜL YENİ BÖLÜMÜ

KARAGÜL 50. BÖLÜM KONUSU
Kadriye ana ve Kendal son nefeslerine doğru güçlü bir adım atarken, konaktaki gergin ve endişeli bekleyiş devam eder. Şamverdi ailesinin sırlarla örülü olan hayatı, yavaş yavaş aydınlanmaya başlayan gerçeklerle hiç hesap etmedikleri bir yola doğru sürüklenmektedir.

Büyük bir bedel ödemeye hazırlanan Kendal’ın hesabını Kadriye ana kesmek isterken; Murat da bu hesabın peşini bırakmaz. Murat, Kendal’ın cezasını kendi vermeye kararlıdır ve bunun için gözünü karartmıştır. Diğer yanda Özlem, ortaya çıkarttığı gerçek sayesinde rahata ereceğini düşünürken; hiç beklemediği gelişmeler ortaya çıkar ve Özlem’in korku dolu bekleyişi başlar. Melek’i köşeye sıkıştırmaya çalışırken, Melek’in tahmininden daha çok şey bildiğini öğrenir ve korkusu daha da artar.



Ebru, Murat’ın kendini aslında terk etmediğini öğrenince tüm dünyası yeniden alt üst olur. Artık onun için yeni bir acıya katlanma zamanı gelmiştir. O sevdiği adam tarafından terk edilen değil, sevdiği adama, çocuklarının babasına Kendal yüzünden hasret kalmış bir annedir. Tüm bildikleri değişen Ebru şimdi ne yapamaya karar verecek? Baran, amcası hakkında öğrendiği gerçekle yıkılır. Babasının katili olarak Kendal’a en büyük cezayı vermek için herkesten gizli bir şekilde hazırlığını yapar. Ama hesaba katamadığı bir durum vardır, Baran ne yaparsa yapsın sürekli onu izleyen bir çift göz, tahmin edeceğinden daha büyük bir fırtına çıkmasına sebep olacaktır. Baran’ı bekleyen büyük sürpriz nedir?

Karagül nefes nefese izleyeceğiniz sezon finali tekrarıyla FOX ekranlarında

FOX’un Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Karagül’de yeni sezonun başlamasına bir hafta kaldı. Karagül 12 Eylül Cuma akşamı ise geçen sezonun nefes kesen final bölümüyle tekrar ekranda olacak. Avşar Film’in yapımcısı olduğu, başrollerinde Ece Uslu, Özcan Deniz, Mesut Akusta, Özlem Conker ve usta oyuncu Şerif Sezer’in yer aldığı Karagül’ün merakla beklenen yeni bölümü ise 19 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak.

Kadriye bir annenin başına gelebilecek en büyük acıyı yaşamış olduğunu düşünürken, Murat’ın gerçek ölüm sebebini öğrenerek yıkılır. Yüreğindeki ateşi daha da alevlendirmek pahasına da olsa, Kendal’ın yanına gider. Kendal her şeyi hallettiğini düşünüp keyiflendiği sırada, karşısında elinde kendine doğru tutulmuş silahla anasını görür ve o an Kendal için sonun başlangıcı olur.

Bu sırada Asım babasının cezasını çekmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam eder. Ama Oğuz da artık ipuçlarını birleştirmiş ve Murat’ın ölümü hakkındaki şüphelerini doğrulamıştır. Tüm olup bitenlerden habersiz bir şekilde Ebru, Emine’nin durumundan dolayı kendini suçlu hissetse de, bu kafasına koyduğunu yapmasına engel olmaz ve o kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam eder. Ama Narin Ebru’nun yine Kendal’la karşı karşıya kalmasını fırsat bilip Ebru’ya olan suçlamalarını geciktirmez.

Diğer yanda Melek’in gün geçtikçe kendine olan güveninin daha da artması ve şüpheli hareketleri Özlem’in yanı sıra Fırat’ın da dikkatini çeker. Özlem bunun altında yatan sebebin ne olduğunu düşünürken, karşısına onu daha da zorlayacak başka bir problem çıkar. Herkes kendi mücadelesiyle uğraşırken, gelen haberle dağılırlar. Murat’ın aslında öldürülmüş olduğu ve katilinin Kendal çıkması konaktaki tüm hayatı durdurur. Şimdi hesaplaşma zamanıdır.

Karagül 50. Bölüm Özeti (Yeni Sezon) 19 Eylül Cuma FOX’ta!

Kadriye Ana ve Kendal son nefeslerine doğru güçlü bir adım atarken, konaktaki gergin ve endişeli bekleyiş devam eder. Şamverdi ailesinin sırlarla örülü olan hayatı,yavaş yavaş aydınlanmaya başlayan gerçeklerle hiç hesap etmedikleri bir yola doğru sürüklenmektedir.

Büyük bir bedel ödemeye hazırlanan Kendal’ın hesabını Kadriye ana kesmek isterken; Murat da bu hesabın peşini bırakmaz. Murat Kendal’ın cezasını kendi vermeye kararlıdır ve bunun için gözünü karartmıştır.

Diğer yanda Özlem, ortaya çıkarttığı gerçek sayesinde rahata ereceğini düşünürken; hiç beklemediği gelişmeler ortaya çıkar ve Özlem’in korku dolu bekleyişi başlar. Melek’i köşeye sıkıştırmaya çalışırken, Melek’in tahmininden daha çok şey bildiğini öğrenir ve korkusu daha da artar.

Haberin Devamı

Ebru, Murat’ın kendini aslında terk etmediğini öğrenince tüm dünyası yeniden alt üst olur. Artık onun için yeni bir acıya katlanma zamanı gelmiştir. O sevdiği adam tarafından terk edilen değil, sevdiği adama, çocuklarının babasına Kendal yüzünden hasret kalmış bir annedir. Tüm bildikleri değişen Ebru şimdi ne yapamaya karar verecek?

Baran, amcası hakkında öğrendiği gerçekle yıkılır. Babasının katili olarak Kendal’a en büyük cezayı vermek için herkesten gizli bir şekilde hazırlığını yapar. Ama hesaba katamadığı bir durum vardır, Baran ne yaparsa yapsın sürekli onu izleyen bir çift göz, tahmin edeceğinden daha büyük bir fırtına çıkmasına sebep olacaktır. Baran’ı bekleyen büyük sürpriz nedir?

KARAGÜL DİZİSİNİN 2. SEZON TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı

GENEL KONU
“Çok zengin bir aile tüm mal varlığını kaybeder. Bu arada kadın kocasının memleketi Halfeti’ye gider ve kocasının imam nikâhlı eşiyle karşılaşır. Hikâyeye çocukların da girmesiyle Karagül’de mücadele ve entrika başlar… Kadının bu mücadelesinde onu ayakta tutan ise yetiştirdiği Karagül olur… “

KARAGÜL DİZİSİ GENEL BİLGİ

Karagül, başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer’in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 akşamı yapmıştır. İkinci sezonu ise 20 Eylül 2013'te başlamış, 20 Haziran 2014'te sona ermiştir. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 8'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu yönetmektedir.

KARAGÜL DİZİSİNDE HANGİ KARAKTERLER VAR?

Oyuncu Karakter Adı Karakter
Ece Uslu – Ebru Sezgin Şamverdi – Kocası Murat’la mutlu bir hayat sürerken birden kocasının Halfeti’de intihar ettiği haberini alır ve oraya gider. Orada kocasının ailesinin yanına yerleşir. Aslında kocasının aliesini hiç tanımadığı için kocasının kim olduğunu şimdi öğrenir.

Özcan Deniz – Murat Şamverdi – Doğuda yaşayan Zengin ve nüfuzlu bir ailenin oğludur. Karısı Ebru ile İstanbul’da mutlu bir hayat yaşarken. Ailesini ziyaret ettiği sırada abisi Kendal’ın hışımına uğrayarak. Fırat Nehri’ne atılır. Ve bir süre ortalardan kaybolur. 41.bölümde diziye tekrar geri döner.

Mesut Akusta – Kendal Şamverdi – Murat’ın ağabeyi gözünü hırs ve para bürümüştür. Kardeşini sırf bu yüzden nehirde boğmaya kalkmıştır. 2 karsı vardır. İlk eşinden engelli bir oğlu doğar. Asım’a Hiçbir ilgi göstermez. Eşi Emine gözden düşer Emine’nin üzerine kuma olarak Özlem’i getir. Ama oda kız çocuğa hamile kalınca fabrika çalışanlarından birini hamile bırakır ve erkek evlat bekler.

Yavuz Bingöl – Fırat Mercan – Murat’ın Teyzesinin oğludur Narin’in ağabeyidir. Karısını kızının önünde bıçakladı. Ceza evinde uzun yıllar yatmıştır. Kızından ayrıdır ve Ebruya aşıktır.

Hilal Altınbilek – Özlem Şamverdi – Kendal’ın 2. eşidir. Ağabeyleri tarafından zorla genç yaşta Kendal Ağa’ya verilmiştir. Güzelliği ve fettanlığıyla gerçekleri ortaya çıkarmakta önemli rol oynayacaktır.

Şerif Sezer – Kadriye Şamverdi – Murat ,Kendal ve Melek’in annesidir. Sabırlı, bilgili, otoriter ve nüfuzlu kişiliğiyle her şeyi yoluna koymaya çalışır.

Özlem Conker, Narin Mercan, Murat’ın teyze kızıdır. Küçük yaşta anne ve babasını kaybedince teyzeleri Kadriye’nin yanında kalırlar, Murat’la dini nikahlanır. Ebru’nun oğlu Baran da ona verilir. Fakat Murat, Ebru’yu sevdiği için Ebru ile yaşadığı için hep acı çeker. Ebru’nun gelmesiyle Narin’i zor günler beklemektedir.