Cadde Karagül yeni bölümde Ebru'ya büyük şok!

Karagül yeni bölümde Ebru'ya büyük şok!

29.10.2014 - 13:55 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül bu hafta bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile geliyor. Cuma akşamlarının bir numaralı ismi Karagül 56. Bölümü ile herkesi ekrana kilitliyor.

Karagül yeni bölümde Ebruya büyük şok

Sabri hesabını ne olursa olsun bitirmeye kararlıdır. Kasım, Özlem’i ve Ebru’yu korumak pahasına canını ortaya koyar. Kasım engelini aşan Sabri, Özlem ve Ebru için artık ölümün diğer adıdır. Murat’ın haklarını isteyen Ebru, Kendal’ın Baran’ı veliaht ilan etmesiyle iyice çileden çıkar.

Haberin Devamı

Baran ağa oluyor

Kendal Ebru’ya hakları olanı vermemek için elinden geleni yapmaktadır. Kendal Baran’ı fabrikaya sokar. Artık Baran amcasıyla birlikte olacak ve işleri öğrenecektir. Ancak Baran’ın ağalığının ilan edilmesi en çok Asım’ı yaralar. Kendal’ın Asım’ı bu kadar yok sayması Asım için verilecek en büyük cezadır. Asım’ın vereceği karar, konağın vicdanı olarak hepsinin yüreğini parçalayacak, herkesi derinden sarsacaktır.

Kendal için büyük sınav

Kendal’ın en büyük sınavı başlamak üzeredir, ancak onun bundan henüz haberi yoktur. Sibel ve bebek için tehlike çanları çalmaya başlar... Oğuz komutanın davetsiz misafiri, Narin ve Oğuz için zor günlerin habercisi olarak gelip kapısına dayanır.

KARAGÜL YENİ BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı