Cadde Karanfiller bırakarak gitti

Karanfiller bırakarak gitti

01.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sibel Can kızıyla birlikte Atatürk Havalimanı’ndaki saldırıda hayatını kaybedenler için oluşturulan anma alanını ziyaret etti. Alana karanfiller bırakan şarkıcı duygu dolu anlar yaşadı

Karanfiller bırakarak gitti

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısından sonra önceki gün alana giden Sibel Can duygu dolu anlar yaşadı. Havalimanında oluşan tahribatı görünce gözleri dolan şarkıcı, hayatını kaybedenler için yapılan anma alanında ise gözyaşlarına hakim olamadı.

‘Acım çok fazla’

Can, Ramazan Bayramı’nda vereceği konserler öncesinde kızı Melisa Ural’la Monaco’ya giderken anma alanına karanfil bıraktı. Saldırıda yaralananların içinde tanıdıkları olduğunu belirten şarkıcı, “İlk gün acı haberle kötü olduk. Burada çalışan tanıdıklarımdan bazıları terör saldırısında yaralandı. O yüzden acım çok daha fazla katlandı” dedi.

Anma alanında dua eden şarkıcı, “Gerçekten çok büyük acı... Buraya gelince tüylerim diken diken oldu. Biz bu halde perişan durumdaysak, hayatını kaybedenlerin yakınlarının ne halde olduklarını düşünemiyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Bende dua etmek istedim. Konuşacak halim yok, derin üzüntü içerisindeyim. Lütfen fazla soru sormayın” diyerek gazetecilerinden ricada bulundu.