Sakarya Karasu Belediye Bünyesinde Yeni Müdürlük

Karasu Belediye Bünyesinde Yeni Müdürlük

28.02.2017 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

Karasu Belediye Bünyesinde Yeni Müdürlük

SAKARYA (AA) - Karasu Belediyesinde, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü faaliyete geçirildi.

Haberin Devamı

Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Uğur ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Taner Vatangül, faaliyete geçen müdürlüğün genel yapısı ve işleyişi hakkında bilgi verdi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, modern kent anlayışı bilincinin ilçede iyice yerleşmesi için verimli olacağına inandıkları müdürlüğü belediye bünyesinde faaliyete geçirdiklerini söyledi.

Müdürlüğün takibi altında bulunduğu çalışmalarla ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden İspiroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uyulması gereken kurallar Karasu’da bulunan hafriyat firmalarına aktarıldı.Ayrıca, ilçemiz sınırları içerisinde cam atıkların toplanması ve geri dönüşümü amacı ile 150 adet cam atık kumbarası 25 Şubat 2017 tarihi ile belirlenmiş yerlere konuşlandırılmıştır.

Haberin Devamı

Çevre sağlığı için bu atıkların toplanması önemlidir. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan cam, cam şişe vb. gibi atıklarını normal çöp konteynerleri yerine cam toplama kumbaralarına atmalarını önemle rica ediyoruz."