Sakarya Karasu'da Şoförlerden Mehmetçik'e Destek

Karasu'da Şoförlerden Mehmetçik'e Destek

15.03.2018 - 16:51 | Son Güncellenme:

.

Karasuda Şoförlerden Mehmetçike Destek

SAKARYA (AA) - Sakarya Karasu ilçesinde faaliyet gösteren şoför esnafı, bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

Haberin Devamı

İlçe merkezinde faaliyet gösteren minibüs ve taksi esnafı, Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini ortaya koymak için bir günlük kazançlarını Mehmetçik'e bağışlayacaklarını açıkladı.

Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar, yaptığı açıklamada, şoförler esnafı olarak bir araya gelip Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini göstermek için bir günlük hasılatların Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldıklarını bildirdi.

Kampanya halk otobüsler, M ve J plakalı minibüsler, S plakalı servisler ile T plakalı taksilerin katıldığını aktaran Uyar, "Kampanyamız, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürütmüş olduğu Zeytin Dalı Harekatı'na destek, daha çok da manevi destek amaçlıdır. Kendilerini desteklediğimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve ülkemizin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla bu bağış kampanyasını başlattık." diye konuştu.

Haberin Devamı

- Yöneticilerin takdirini topladı

Açıklamaya katılan Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, devletin bekası için sınır ötesinde kahramanca yürütülen mücadelede, şoför esnafının da onurlu davranış sergilediğini belirterek, "Bu güzel davranışına katkıda bulunmak için buradayız. Bu bağış kampanyasına ön ayak olan, Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kerim Uyar'a sonsuz teşekkürler." diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu da kampanyaya destek verdiklerini belirterek, "Bizlerin burada rahat yaşayabilmemiz için Suriye'de, Irak'ta, Güneydoğu'da canlarını feda eden çocuklarını yetim, eşlerini dul bırakan şehitlerimiz için gazilerimiz için ne yapsak azdır diye düşünüyorum." dedi.

Bu arada, kampanya dolayısıyla Karasu'da faaliyet gösteren halk otobüsü, minibüs, servis ve taksiler Türk bayraklarıyla donatıldı.