Tekirdağ Karate Kuşak Terfi Sınavı Yapıldı

Karate Kuşak Terfi Sınavı Yapıldı

27.02.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

.

Karate Kuşak Terfi Sınavı Yapıldı

TEKİRDAĞ (AA)- Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde karate kuşak terfi sınavı yapıldı.

Haberin Devamı

Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen sınava, 60 öğrenci katıldı. Yapılan sınavın ardından 15 sporcu sarı, 10 sporcu turuncu, 10 sporcu yeşil, 10 sporcu mavi, 15 sporcu da kahverengi kuşağa geçti.

Karate antrenörü Alperen Çitak, yaptığı açıklamada, karate sporunun önemine değinerek, gençlerin spor ile zaman geçirerek kendilerini sporla geliştirdiklerini söyledi.

Çitak, her geçen gün Tekirdağ'da karate sporunun çığ gibi büyüdüğünü ve gençlere sporu karateyi sevdirmek için çalıştıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi olarak 2017 yılı son dönem kuşak terfi sınavımızı 60 sporcumuz ile tamamladık. Çok güzel bir eğitim dönemi geçirdik. Başta öğrencilerime ve velilere desteklerinden ötürü teşekkür eder sporcularıma başarılar dilerim. Bizden desteklerini esirgemeyen Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş'a ve Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederim."

Haberin Devamı

Törende, konuşmaların ardından sporculara yeni kuşakları takıldı.