Ekonomi Karayolunda online nakliye!

Karayolunda online nakliye!

27.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye karayolu taşımacılığına odaklanan dijital bir lojistik organizatörü olarak hizmet veren ‘Webnak’, teknolojiyle birlikte lojistiği mobil uygulamalar aracılığıyla taşıyor.

Karayolunda online nakliye

Bunun için Türkiye’de binlerce bireysel kamyoncuyu ve nakliyeciyi sistemlerine üye yapıp mobil uygulamaları üzerinden yük bulmalarını sağladıklarını belirten Webnak Genel Müdürü Volkan Özkan, Aslanoba Grup şirketleri bünyesinde oldukları bulgisini verdi. Sistemlerinde 50 binden fazla araç ve kasa olduğunu anlatan Özkan, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Karayolunda online nakliye

“Müşterilerimiz özellikle maliyet avantajından ve kolay lojistik yönetiminden bizi tercih ediyor. Güvenlik kontrolü yapılmış üye şoförler yönlendiriliyor. Webnak’ta üyelik ücreti ya da komisyon alınmıyor. Üye firmalar sadece taşıma bedelini ödüyor. Üyelik, sigorta gibi herhangi bir artı ücret talep etmiyoruz. Ayrıca güvenliğe verdiğimiz önemle sürücü belgeleri, ehliyet, SRC belgesi, psikoteknik, araç belgeleri, ruhsat gibi belgelerin yanısıra sürücünün davranışları analiz eden ve buna göre bir güven puan endeksi oluşturan bir sistem geliştirmekteyiz.”

Webnak’ın 7/24 araç takibinin online yapıldığı, GPS sistemiyle firmaların da yüklerini takip edebilme imkanı sunan dijital bir platform olduğunu belirten Özkan, 60 bine yakın şoför üye ile 7 binden fazla da üye firmaları bulunduğunu söyledi.