Cadde Kardashian’ın soyulduğu otel odasının görüntüleri

Kardashian’ın soyulduğu otel odasının görüntüleri

20.02.2017 - 16:47 | Son Güncellenme:

Kim Kardashian'ın geçtiğimiz yıl Paris'te 11 milyon dolar değerindeki mücevherlerinin çalındığı otel odasının görüntüleri ilk kez yayınlandı.

Kardashian’ın soyulduğu otel odasının görüntüleri

Bir Fransız TV kanalı, Paris’teki Hôtel de Pourtalès’de Kim Kardashian’ın kaldığı odanın soygun sonrası görüntülerini ekrana getirdi.

Haberin Devamı

Yayınlanan görüntülerde, soygunda kullanılan malzemelerin polis tarafından numaralandırıldığı görülüyor. Soyguncuların görüntüsü otel çevresindeki güvenlik kameralarına yansıdı. Bazı soyguncuların olay yerinden bisikletle kaçtığı iddia edilmişti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler de bu bilgiyi doğruladı. Ayrıca iki soyguncu, olaydan sonra düşürdükleri mücevher parçalarını park halindeki araçların arasından ararken görüntülendi.

36 yaşındaki ABD’li yıldızın 20 karatlık evlilik yüzüğü dahil pek çok mücevheri 3 Ekim’de Paris’in merkezinde bulunan otel odasına giren soyguncular tarafından çalınmıştı. Beş silahlı soyguncu, Kardashian’ın ellerini, ayaklarını bağlayıp ağzını bantlayarak soygunu gerçekleştirmişti. Kardashian’ın, soyguncular tarafından banyoya kilitlendiği olayda, koruması Pascal Duvier geceyi Kourtney ve Kendall Jenner ile birlikte dışarıda geçirdiği için Kardashian büyük tehlike atlatmıştı.