Çorum KARGI BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK UYGULAMA

KARGI BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK UYGULAMA

01.09.2014 - 18:25 | Son Güncellenme:

.

KARGI BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK UYGULAMA

Kargı Belediyesi tarafından ilçede bulunan tüm çöp konteynerlerı yerinde yıkanarak, dezenfekte edilmeye başlandı.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "Çöp konteynerlerimizi yerinde yıkayarak, dezenfekte ediyoruz. Her şey halkımızın sağlığı için" dedi.
Temizleme aracının çöp boşaltılınca konteynerları suyla yıkandığını daha sonra özel ilaçlarla dezenfekte edildiğini belirten Belediye başkanı Zeki Şen, devam eden çalışmalar hakkında temizlik işleri sorumlusu Murat Erikçi’den bilgiler aldı.
Bir ilçe için temizliğinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şen, "Kargı Belediyesi olarak 20 personelimizle birlikte ilçe sokakların temizlenmesi ve çöplerin toplanması işini yürütüyoruz. Temizlik bizim için çok önemli. İnsan sağlığı ve çevre sağlığı açısından önemli bir görev ifa ediyoruz. Ayrıca Kargı Belediyesi olarak çöp konteynerlerimizi yerinde yıkayarak, dezenfekte ediyoruz. Her şey halkımızın sağlığı için. Bundan sonra tüm konteynerlerimiz yerinde yıkanarak, özel ilaçlarla dezenfekte edilecek. Kargı, halkımızın hizmetine temiz ve sağlıklı bir şekilde sunulacak’’ şeklinde konuştu.